Filteren


Merk Kleur Materiaal
TPU
Type hoesje

Motorola Moto G4 (Plus) hoesjes

Een Moto G4 (Plus) hoesje: wel zo verstandig!

Het gebruik van een Motorola Moto G4 (Plus) hoesje is bepaald geen overbodige luxe. Wist u bijvoorbeeld dat van de nieuwe smartphones ruim een derde in het eerste jaar schade oploopt? Bij jongeren ligt dat aandeel zelf nog hoger, op ruim de helft. Door een telefoonhoesje te gebruiken verkleind u de kans op schade aanzienlijk. Een Moto G4 hoesje heeft in feite de rol van een helm voor uw telefoon, die veel van de slijtage en schade opvangt en daarmee het toestel heel en mooi houdt. Nu zijn er altijd mensen die het zonde vinden om hun smartphone in een telefoonhoesje te stoppen, omdat dat maar lelijk en onhandig zou zijn. Daar zijn we het natuurlijk niet mee eens! Een hoesje kan juist mooi en –jawel- zelfs super handig zijn. Bovendien: wat is er nu lelijker dan een smartphone met een grote barst in het scherm, toch?

Motorola Moto G4 (Plus) hoesjes zijn gewoonweg handig

Als gezegd zijn veel Motorola Moto G4 (Plus) hoesjes tegenwoordig hartstikke handig. Veel telefoonhoesjes beschermen het toestel niet alleen, maar zijn zo ontworpen dat ze extra functionaliteit bieden. Denk bijvoorbeeld aan opbergruimte voor pasjes en briefgeld, zodat u altijd uw belangrijkste pasjes en wat contant geld direct onder handbereik bij uw telefoon heeft. Dan kan uw grote portemonnee wat vaker thuisblijven en reist u lichter. Een andere populaire functionaliteit is een in het Motorola Moto G4 (Plus) hoesje geïntegreerd standaardje waarmee de telefoon rechtop neergezet kan worden. Nu we steeds meer video’s en series op het scherm van onze smartphone volgen, is ook dit een super handige extra die u al snel niet meer zal willen missen.

Los van deze handige functionaliteiten heeft het gebruik an sich ook al voordelen. Zo kunt u uw toestel een persoonlijk tintje geven met een Motorola Moto G4 (Plus) hoesje, waardoor bovendien al die smartphones in huis een stuk makkelijker uit elkaar te houden zijn. Ook is uw smartphone met een gekleurd telefoonhoesje veel makkelijker te vinden in uw tas, zodat u nooit meer een oproep mist omdat u uw toestel niet kunt vinden.

Motorola Moto G4 hoesjes van hoge kwaliteit

Bij het samenstellen van onze assortiment Motorola Moto G4 (Plus) hoesjes, werken we samen met fabrikanten en leveranciers die al jaren bewijzen goede kwaliteit te leveren. Daarbij bedoelen we niet alleen het materiaalgebruik en de afwerking, maar ook de pasvorm. Alleen als een telefoonhoesje perfect past, is de bescherming optimaal. Ook het gebruiksgemak van het Motorola Moto G4 (Plus) hangt hiervan af: zo moet er met alle knopjes, aansluitingen en de camera van het toestel rekening gehouden zijn zodat het smartphonehoesje niet stoort in het gebruik. Met een keuze voor één van onze Moto G4 hoesjes bent u hiervan verzekert.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice