Terug naar alle merken

Woodcessories hoesjes en accessoires

Ontdek Woodcessories hoesjes en de andere houten accessoires van dit luxe merk. Alle producten van dit merk worden uit natuurlijke materialen zoals hout en leer gemaakt, en dat gebeurt bovendien grotendeels met de hand. Ieder Woodcessories hoesje is daardoor een individueel product met karakter waarmee u uw iPhone op volstrekt unieke wijze kunt beschermen.


Woodcessories iPhone hoesjes

De Woodcessories iPhone hoesjes zijn er voor alle actuele iPhone modellen, zoals de iPhone SE, iPhone 6s en iPhone.7 en 7 Plus. Voor al deze toestellen zijn prachtige Woodcessories hoesjes verkrijgebaar. Onze persoonlijke favoriet is de EcoFlip: een slanke bookcase, gemaakt van leer en echt hout. Dit iPhone hoesje beschermt het toestel geheel rondom, en biedt tegelijkertijd handige functionaliteit in de vorm van een standaardje en bergruimte voor een pasje. Ook hier zien we de favoriete houtsoort van Woodcessories terug: het warme, donkere walnotenhout combineert perfect met het zwarte leer.

Houten iPad hoesjes van Woodcessories

Woodcessories EcoGuard iPad hoesjes zijn beschikbaar voor de meest actuele modellen, en vormen een prachtige combinatie van verschillende materialen: hout, aluminium, leer en kunststof. Het resulteert in prachtige én functionele iPad hoesjes met de warme uitstraling van hout. Er kan daarbij gekozen worden uit verschillende houtsoorten die Woodcessories door hun volledige collectie gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u de accessoires voor uw computer optimaal kunt combineren met die voor uw iPad of iPhone.

Woodcessories iMac en MacBook Stands

Ontdek de prachtige houten Woodcessories accessoires voor iMac en MacBook die van ieder bureau een aantrekkelijke werkplek maken. Tegenwoordig lijken kantoren natuurlijk sowieso in niets meer op de grijze, ongezellige ruimtes van weleer. Licht, ruimte en groen is bij moderne kantoren het devies, en een strak, opgeruimd bureau met Woodcessories accessoires geeft daaraan de perfecte invulling!

De Woodcessories EcoLift stands voor MacBook en iMac zijn bovendien ergonomisch verantwoord, doordat ze bijdragen aan een gezonde werkhouding. Wat dat betreft is het goed om te weten dat de laptop standaards en beeldschermverhogers van Woodcessories ook te gebruiken zijn met laptops en beeldschermen van andere merken dan Apple.

Uit liefde voor de natuur

Woodcessories producten zijn zonder uitzondering gemaakt van natuurlijke materialen, waarbij hout uiteraard de boventoon voert. Het merk is dan ook ontstaan uit de liefde voor dit materiaal, én de liefde voor techniek. Er zijn Woodcessories accessoires voor alle devices die we tegenwoordig met ons meedragen: van laptop tot  iPhone en iPad.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice