Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes Standaardje
Ja
Bijzonderheden Draadloos Opladen Muntvakje
Ja

iPhone 12 Pro hoesjes

Luxe iPhone 12 Pro hoesjes

Met de iPhone 12 Pro heeft Apple wederom een waanzinnige smartphone neergezet. Samen met de iPhone 12 Mini, iPhone 12 en iPhone 12 Pro Max is de iPhone 12 Pro het beste wat Apple momenteel te bieden heeft. Opnieuw is er ruimte gevonden om de camera’s nog beter te laten presteren en dankzij de nieuwste chips is de iPhone sneller en capabeler dan ooit tevoren. Al dat moois is echter nog steeds verpakt in een behuizing die gevoelig is voor lelijke beschadigingen. Met een goed iPhone 12 Pro hoesje voorkomt u dat uw prachtige toestel lelijk wordt of kostbare schades oploopt.

Exclusieve Telefoonhoesjes

Bij een toptoestel als de iPhone 12 Pro hoort natuurlijk ook een hoesje van uitstekende kwaliteit en afwerking. In ons assortiment vindt u dan ook niets anders dan dat. In onze zorgvuldig samengestelde collectie hoogwaardige iPhone cases is er voor ieder budget een hoesje van uitstekende kwaliteit. U vindt al uw favoriete merken bij ons terug, van modieuze Ted Baker hoesjes en Guess cases tot stoere covers van Adidas en Superdry. Voor fijnproevers hebben we zeer luxe merken zoals het Italiaanse Graffi, Greenwich uit Engeland of Vaja uit het zuidelijkste puntje van Argentinië.

Wat is úw perfecte iPhone 12 Pro hoesje?

Het uitzoeken van een iPhone 12 Pro hoesje is best een belangrijk proces. De case van uw keuze zal immers langere tijd intensief voor u gebruikt gaan worden. Het is letterlijk iets dat u elke dag veelvuldig in handen zult hebben. Het loont daarom de moeite om een bewuste keuze te maken. Hierbij begint het kiezen veelal bij uw persoonlijke smaak. U moet het natuurlijk wel mooi vinden. Gaat u bijvoorbeeld voor een iPhone 12 Pro hoesje van echt leer? Of is een vegan iPhone 12 Pro case meer iets voor u? Echter zijn er ook praktische aspecten die u mee kunt laten wegen. Denk hierbij aan de afmetingen, het gewicht en een detail zoals de sluiting. Vaak hangen deze weer samen met functionele eigenschappen. Zo zijn iPhone 12 Pro hoesjes met kaarthouder bijzonder handig, maar afhankelijk van de hoeveelheid opbergruimte automatisch ook dikker. Ga dus goed na wat voor u belangrijk is. Zo verzekert u zichzelf van een iPhone case die niet alleen de iPhone, maar ook uzelf past.

Uitstekende service inclusief

Op welke iPhone 12 Pro case uw keuze uiteindelijk ook valt: we leveren deze altijd inclusief onze uitstekende service. U profiteert altijd van snelle levering uit voorraad, kunt zowel voor als na aankoop bij ons terecht met vragen en advies en wordt altijd persoonlijk en met oprechte aandacht geholpen. Niet voor niets scoren wij al jaren een prachtige 9,5 in de reviews van onze klanten.

Luxe hoesjes voor elke iPhone

Uiteraard vindt u bij ons naast iPhone 12 Pro ook voor alle andere iPhone modellen de mooiste hoesjes. Sterker nog, ook voor vrijwel alle andere merken smartphones. Zo hebben we Samsung hoesjes, Motorola hoesjes en Xiaomi hoesjes. Neem zeker een kijkje bij:

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij:

- iPhone 11 hoesjes
- iPhone 11 Pro hoesjes
- iPhone 11 Pro Max hoesjes
- iPhone SE 2020 hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice