Google Pixel smartphonehoesjes

Bescherm uw Google Pixel devices met onze stijlvolle telefoonhoesjes en tablethoesjes.Google Pixel telefoonhoesjes

Google Pixel tablet casesBent u trots eigenaar van een Google Pixel telefoon of een Google Pixel tablet en wilt u uw waardevolle apparaten beschermen? Ontdek onze collectie telefoonhoesjes en tablethoesjes, speciaal ontworpen voor Google Pixel devices.

Beschermt uw Google Pixel

Onze telefoonhoesjes en tablethoesjes bieden een optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen, zodat uw Google-apparaten er als nieuw blijven uitzien. Ze zijn vervaardigd van duurzame materialen zoals schokabsorberend TPU en stevig polycarbonaat, waardoor uw apparaten beschermd zijn tegen alledaagse ongelukjes.

Perfecte Pasvorm

Daarnaast zijn onze hoesjes speciaal ontworpen om perfect te passen bij uw Google-apparaten, met nauwkeurige uitsparingen voor knoppen, poorten en camera's. Dit zorgt ervoor dat u moeiteloos toegang heeft tot alle functies en dat uw Google-apparaten volledig functioneel blijven terwijl ze beschermd zijn.

Matcht uw persoonlijke stijl

Naast bescherming bieden onze Google Pixel telefoonhoesjes en tablet cases ook een stijlvolle uitstraling. Of u nu houdt van een strak en minimalistisch design, een opvallende kleur of een trendy patroon, wij hebben smartphonehoesjes die passen bij uw persoonlijke stijl en voorkeur.

Handige functies

Onze collectie omvat ook functionele Google Pixel hoesjes met handige extra's, zoals ingebouwde standaards voor handsfree kijkplezier en kaarthouders om uw essentiële pasjes bij de hand te houden. Zo combineert u functionaliteit met stijl en gemak.

Bescherm uw waardevolle Google-apparaten met hoogwaardige telefoonhoesjes en tablethoesjes die speciaal zijn ontworpen voor een perfecte pasvorm en optimale bescherming. Ontdek nu ons assortiment en geef uw Google-apparaten de bescherming die ze verdienen

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice