Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone 13 Pro Max hoesjes

Exclusieve Luxe iPhone hoesjes

U vindt bij ons een unieke verzameling exclusieve merken die wij van over de hele wereld naar Nederland toe brengen: Vaja uit Argentinië, Graffi uit Italië, Greenwich uit Engeland, SLG Design uit Korea en Piel Frama uit Spanje. Deze merken hebben elk hun eigen karakter door de verschillende manieren waarop zij hun leren iPhone 13 Pro Max hoesjes vormgeven tot het gebruik van uiteenlopende soorten leer. Voor welke uitvoering u ook valt: allen vertegenwoordigen ze op hun eigen manier het beste en het mooiste dat er te krijgen is op het gebied van leren iPhone hoesjes. Het biedt u de mogelijkheid te kiezen voor iets écht unieks!

Leren iPhone 13 Pro Max hoesjes

Onze specialisatie in leren iPhone 13 Pro Max hoesjes ziet u ook terug in de rest van onze collectie. Uiteraard vindt u bij ons alle bekende fabrikanten van leren iPhone hoesjes als dbramante1928, Pierre Cardin en de Nederlandse merken Mujjo en Senza. De charme van een echt leren case hoeven we eigenlijk niet uit te leggen, maar vooral de wijze waarop een leren case door uw gebruik een uniek karakter ontwikkelt en de sporen van het leven gaat vertonen is voor ons dé reden om voor een leren hoesje te kiezen. Daar komt bij dat leren hoesjes over het algemeen langer meegaan, en er sowieso steeds meer aandacht is voor duurzaamheid bij de fabrikanten van deze producten.

Alle kleuren en smaken

Naast onze focus op leren iPhone 13 Pro Max hoesjes, vindt u natuurlijk ook tal van andere opties. Wat dacht u van een houten iPhone 13 Pro Max case? Of kies voor een design van één de vele bekende fashion merken zoals Guess of Karl Lagerfeld. We doen ons best om voor elke smaak een passende optie in huis te hebben, zodat uw telefoon in plaats van een generiek massaproduct kan verworden tot een uiting van uw persoonlijkheid en stijl!

iPhone 13 Pro Max MagSafe cases

Was MagSafe bij de iPhone 12 Pro Max nog iets nieuws waar slecht enkele merken hun hoesjes op aangepast hebben, komt dit unieke magnetische MagSafe systeem met de komst van de iPhone 13 Pro Max pas echt goed op stoom. U vindt bij ons vele iPhone 13 Pro Max Magsafe cases waarmee u uw telefoon kunt gebruiken in combinatie met een steeds groter wordende reeks MagSafe accessoires, zoals autohouders, opladers en stands. Wilt u in één oogopslag alle mogelijkheden zien? Kies dan het filter “MagSafe Integrated” om alle iPhone hoesjes met deze voorziening te bekijken.

Inclusief Vriendelijke Service

Bij al onze producten is onze vriendelijke service inbegrepen. Als familiebedrijf hoeft u bij ons niet te vrezen voor praktijken waar zoveel bedrijven zich schuldig aan maken. Bij ons vindt u kennis over de producten die we verkopen, helpen we met plezier met al uw vragen en leveren we snel en betrouwbaar. Ook zijn we er als er na aankoop vragen zijn of iets mis gaat dat opgelost moet worden. Al meer dan 10 jaar staan we hierom bekend, wat zich uit in onze excellente beoordeling uit de vele duizenden reviews van onze klanten. We hopen u binnenkort óók tot onze tevreden klanten te mogen gaan rekenen!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice