Terug naar alle merken

Ferrari hoesjes

Kies een Ferrari case als bescherming voor je iPhone of andere smartphone. Ferrari is één van de meest geliefde en waardevolle merken ter wereld, en liefhebbers kunnen hun toestel nu in stijl beschermen met deze officiële collectie Ferrari telefoonhoesjes.

De Ferrari hoesjes zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Naar keuze zijn er Ferrari hoesjes van echt leer, carbon of kunstleer. Deze zijn altijd perfect afgewerkt en voorzien van fraaie stiksels en details. Ieder Ferrari telefoonhoesje draagt met trots een emaillen Ferrari schildje of het zilveren stijgerende paard, wat bijdraagt aan de luxe, sportieve uitstraling van de Ferrari telefoonhoesje.

Alle Ferrari cases:

Ferrari telefoonhoesjes: het perfecte cadeau!

De Ferrari hoesjes zijn natuurlijk het perfecte cadeau voor iedere Ferrari fan en liefhebber! Alle Ferrari cases worden bovendien uit voorraad geleverd, zodat u het cadeau razendsnel in huis heeft. Ook als het een cadeau voor uzelf is, is het fijn te weten dat u uw toestel snel kunt beschermen met een Ferrari hoesje.

Officiëel van Ferrari

Alle Ferrari telefoonhoesjes in ons assortiment zijn onder officiële licentie van Ferrari gemaakt. Dit garandeert een Ferrari-waardige kwaliteit van de cases. De telefoonhoesjes zijn dan ook rijkelijk voorzien van Ferrari logo’s, waarbij het steigerende paard natuurlijk niet mag ontbreken. Deze is op alle Ferrari hoesjes te vinden, veelal voorop het hoesje als grootste blikvanger. Dit zijn veelal echt metalen, geëmailleerde Ferrari schildjes die het de telefoonhoesjes direct een luxe uitstraling geven.

iPhone hoesjes van Ferrari

De meeste Ferrari telefoonhoesjes worden voor de iPhone gemaakt. Voor de iPhone 6/6s is de meest uitgebreide collectie Ferrari hoesjes verkrijgbaar, met verschillende series die de namen van de Ferrari modellen: GTB, F12, 458 en vele anderen. De Ferrari iPhone hoesjes bieden dankzij een perfecte pasvorm optimale bescherming aan het toestel. Bovendien hebben de telefoonhoesjes van Ferrari soms handige extra’s, zoals een vakje waarin een pinpas opgeborgen kan worden.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice