USB Kabels

USB kabels voor alle smartphones en tablets

In ons assortiment vindt u vrijwel alle denkbare USB kabels om uw device aan te sluiten op een oplader of computer. Er is keuze uit verschillende soorten kabels, verschillende lengtes en natuurlijk verschillende aansluitingen.

Lightning USB kabels voor Apple devices

De Lightning kabels in ons assortiment zijn zonder uitzondering voorzien van de zogenaamde MFI chip, wat staat voor ‘made for iPhone’. Het komt er in feite op neer dat de fabrikant van zo’n kabel aan alle eisen van Apple voldoet en de kabel optimaal werkt, óók bij toekomstige updates. Goedkope kabels beschikken veelal niet over deze MFI-chip, waardoor ze veelal niet meer werken na de eerstvolgende update. Goedkoop wordt daardoor al snel duurkoop. Daar behoeden wij u voor door enkel officiële Lightning kabels in ons assortiment op te nemen.

Micro-USB kabels: voor (bijna) alles

Vrijwel alle fabrikanten gebruiken een Micro-USB aansluiting voor hun smartphones en tablets. Dit geldt voor Samsung, Sony, HTC, Huawei, LG, Microsoft, en eigenlijk alle andere merken op de Nederlandse markt. Micro-USB is een universele standaard, waardoor de kabels probleemloos tussen verschillende merken toestellen uit te wisselen zijn en een stuk goedkoper zijn dan de eerder genoemde Lightning USB kabels.

USB-C kabels: de nieuwe standaard

Langzaam maar zeker komen er steeds meer toestellen op de markt met een USB-C aansluiting. Deze aansluiting wordt gezien als de opvolger van de Micro-USB aansluiting en heeft als voordeel dat de aansluiting omkeerbaar is. Met andere woorden: je hoeft nooit meer te kijken of je het stekkertje goed in het toestel stopt. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen, zo is USB-C een stuk sneller en ondersteunt de aansluiting meerdere verbindingen tegelijk. Voor de gemiddelde gebruiker is het verhoogde gebruiksgemak van de omkeerbare USB-C stekker echter het grootste voordeel.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice