Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone 7 hoesjes

Beschermende iPhone 7 hoesjes

Bescherming is nog altijd de belangrijkste reden om een iPhone 7 hoesje te gebruiken. En niet geheel onterecht: uit onderzoek blijkt dat meer dan een derde van alle smartphones schade oploopt in het eerste jaar. Onder jongeren ligt dat aandeel zelfs hoger, en heeft meer dan de helft van de gebruikers in het eerste jaar schade aan hun telefoon.

Kwaliteit voorop

Bij het selecteren van onze iPhone 7 hoesjes, letten we daarom scherp op de kwaliteit van de cases. Dat gaat dan niet alleen om de kwaliteit van de materialen en de afwerking van de iPhone case, er wordt ook nadrukkelijk gelet op een perfecte pasvorm. Voor een telefoonhoesje is een optimale pasvorm namelijk essentieel om een doeltreffende bescherming te garanderen. Met een case uit ons assortiment bent u hiervan dus verzekerd!

Feit blijft wel dat niet ieder iPhone 7 hoesje even goed beschermt. Voor elke gewenste mate van bescherming is er een bijpassende iPhone case te vinden. Laat u uw toestel bijvoorbeeld regelmatig vallen? Kies dan voor een hoesje met schokabsorberende randen van TPU of (kunstleer). Wilt u echter alleen bescherming tegen krasjes? Dan kunt u gerust een zo dun mogelijk iPhone 7 hoesje kiezen.

Wat is het beste iPhone 7 hoesje?

Daarmee komen we op een vraag die ons maar al te vaak gesteld wordt: wat is nu de beste iPhone 7 case? Het antwoord zal u wellicht verbazen: die is er niet! Echter, úw ideale iPhone 7 hoesje bestaat wel. Doordat iedereen zijn of haar iPhone anders gebruikt, is ook voor iedereen een ander hoesje ‘het best’. Het is voornamelijk belangrijk een iPhone 7 case te kiezen die voldoende bescherming biedt voor uw eigen gebruik, zoals uit het voorgaande al bleek. Daarnaast zijn er ook andere aspecten waar u uw keuze vanaf kunt laten hangen, zoals uw persoonlijke smaak. Daarnaast bieden veel iPhone 7 hoesjes tegenwoordig handige functionaliteit.

Handige extra's

Naast bescherming biedt het gebruik van een iPhone 7 hoesje nog meer voordelen. Dat begint met de hoesjes zelf, die tegenwoordig vaak veel meer kunnen dan alleen maar beschermen. Denk aan hoesjes met bergruimte voor pasjes en geld, die de rol van portemonnee met verve kunnen vervullen. Ook iPhone 7 cases met een geïntegreerd standaardje zijn populair. Maar wat dacht u van iPhone 7 hoesjes die perfect samen gaan met een magnetische autohouder? Of hoesjes die draadloos opladen mogelijk maken? Het bestaat allemaal. Maak uw keuze dus niet té snel, maar bekijk ons ruimte assortiment en kies de iPhone 7 case die het best bij u past.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice