Terug naar alle merken

Knomo Tassen, Hoesjes & Sleeves

Ontdek de grootste collectie Knomo tassen bij KloegCom.nl. Ook voor alle iPhone hoesjes, iPad cases en MacBook sleeves van Knomo bent u bij ons aan het juiste adres. De producten van dit Londense merk worden gekenmerkt door het prachtige, eigentijdse design en hoogwaardige materialen. Knomo houdt als één van de weinige merken rekening met de eisen die de moderne tijd aan onze bagage stellen en ontwerpen hun tassen en accessoires met onze smartphones, laptops en tablets in het achterhoofd. Hierdoor zijn Knomo laptoptassen niet alleen mooi, maar ook buitengewoon praktisch en onmisbaar voor de moderne professional.

Knomo Laptoptassen: voor hem én haar

Knomo laptoptassen zijn anders dan andere laptoptassen. Waar de meeste laptoptassen vooral zwart en mannelijk zijn, richt Knomo zich in grote mate op vrouwelijke gebruikers met prachtige, elegante ontwerpen die er goed in te slagen te verhullen dat het laptoptassen zijn. Uiteraard heeft Knomo ook fraaie heren collecties met prachtige tassen waar iedere man mee voor de dag kan komen.

Beide collecties Knomo laptoptassen bevatten verschillende klassieke ontwerpen die al jaren een vaste schare fans hebben, aangevuld met modellen en kleuren die per seizoen wisselen. Door te spelen met details van de tas, zoals een voering in een afwijkende, opvallende kleur, voegt Knomo vaak een hip element toe aan haar tassen. Hierdoor ogen de laptoptassen altijd modern, ook al wordt er gebruik gemaakt van een klassiek ontwerp. Er is altijd aandacht voor de technologie die we tegenwoordig met ons meedragen. Zo is er altijd een speciaal vak voor een laptop of MacBook, maar veelal ook vakken voor iPhone of iPad.

Knomo iPhone en iPad hoesjes

Naast laptoptassen ontwerpt Knomo ook prachtige iPhone en iPad hoesjes. Ook deze producten worden gemaakt van prachtige materialen als leer en micro-fiber, en kunnen vaak mooi gecombineerd worden met bepaalde laptoptassen. De hoesjes van Knomo combineren bescherming met gebruiksgemak. Hun iPhone hoesjes bevatten bijvoorbeeld een vakje waarin een pasje of visitekaartjes opgeborgen kunnen worden of een standaardje waarmee de iPhone rechtop gezet kan worden. Zo'n standaard vindt u ook in de Knomo iPad hoesjes, waarbij de premium variant zelfs draaibaar is. Een keuze voor een Knomo iPhone of iPad hoesje is met andere woorden een keuze voor een mooi product dat aan al uw wensen kan voldoen.

Uniek Knomo ID

In elke Knomo laptoptas en ieder Knomo hoesje is een uniek Knomo ID te vinden. Dit nummer is voor ieder product uniek, en kan eenvoudig op de website van Knomo aan uw eigen contactgegevens gekoppeld worden. Mocht u in de toekomst uw laptop, iPhone of iPad met Knomo hoes erom kwijtraken, dan kan de eerlijke vinder contact opnemen met Knomo en u via het unieke Knomo ID terugvinden.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice