Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone 11 Pro Max hoesjes

Luxe hoesjes voor iPhone 11 Pro Max

Onze iPhone 11 Pro Max hoesjes doen dit geweldige toestel eer aan. Apple heeft met deze indrukwekkende smartphone een waar kunststukje neergezet met een prachtig design en hoogwaardige materialen. Daarmee verdient hij ook bescherming op niveau, en dat is precies wat u vindt in onze unieke collectie luxueuze iPhone 11 Pro Max hoesjes. Ontdek de mooiste iPhone cases ter wereld, van tot de verbeelding sprekende namen uit de wereld van fashion en design tot onontdekte parels die op kleine, ambachtelijke wijze de meest schitterende producten maken.

Premium iPhone 11 Pro Max hoesjes

Past uw iPhone 11 Pro Max als gegoten

Alle telefoonhoesjes in dit overzicht zijn speciaal op maat gemaakt voor de iPhone 11 Pro Max, en passen dan ook als gegoten. Zie het als een maatpak voor uw toestel, met een optimale pasvorm die bovendien rekening houdt met alle functionaliteit van het toestel. Zo blijven toetsen normaal te bedienen, de Lightning connector vrij en kan ook de nieuwe camera zijn verbluffende plaatjes blijven schieten terwijl het iPhone 11 Pro Max hoesje erom zit. Zo kunt u uw iPhone blijven gebruiken zoals u wilt, met de geruststellende gedachte dat deze beschermd is tegen beschadigingen.

Bescherming hoe u het wilt

Elk iPhone 11 Pro Max hoesje heeft zijn eigen kwaliteiten. Er zijn cases die vooral heel erg mooi zijn, cases die puur op bescherming focussen en van alles daar tussenin. Het is daarom verstandig om hier bij het uitzoeken van uw iPhone 11 Pro Max case bij stil te staan en de benodigde bescherming mee te laten wegen in uw keuze. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat u , verleidt door een prachtig design, kiest voor een hoesje dat onvoldoende valbescherming biedt terwijl u het toestel nog wel eens wilt laten vallen. We begrijpen dat het soms lastig is om dit op een website goed te beoordelen. Onze deskundige klantenservice kan u hier daarom vrijblijvend bij assisteren.

Meer dan bescherming alleen

Uiteraard is uw iPhone 11 Pro Max hoesje méér dan bescherming alleen. Het is een kans om uw persoonlijke smaak ten toon te spreiden. Met de ruime keuze in materialen en kleuren kunt u uw toestel echt een stukje van uzelf meegeven. Bovendien vervullen veel iPhone cases tegenwoordig een multifunctionele rol. Met een iPhone 11 Pro Max hoesjes met pasjes houder houdt u al uw belangrijkste kaarten onder handbereik. Er zijn zelfs modellen die uw portemonnee echt overbodig maken, met heel veel bergruimte voor passen of zelfs een ritsvakje voor muntgeld. Of wat te denken van een iPhone hoesje met standaardje? Zo kijkt u de laatste TED-talk gewoon comfortabel onderweg. Op deze manier zijn veel van onze telefoonhoesjes echt een verlengstuk van uw toestel.

Uitstekende service

Advies voor aankoop of service achteraf: welk iPhone 11 Pro Max hoesje u ook kiest, onze geroemde service is daar altijd bij inbegrepen. We staan voor de kwaliteit van onze producten, en u kunt daarom rekenen op een soepele oplossing als er toch iets fout mee gaat. Uiteindelijk kunnen wij pas tevreden zijn als u dat bent, dus dat is ons belangrijkste streven.

iPhone hoesjes voor elk model

Naast de iPhone 11 Pro Max cases op deze pagina, vindt u bij ons ook iPhone hoesjes voor vrijwel alle andere modellen. Ook als u juist een Samsung telefoonhoesje, Sony hoesje, Nokia case of smartphonehoesje voor een heel ander merk zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice