Kinder iPad & Tablet hoezen

Bescherming én functionaliteit, thuis én op school

De speciale kinder iPad hoezen zijn gemaakt van EVA-foam materiaal dat in feite een soort stevig schuimrubber is. Dit zorgt ervoor dat de iPad hoesjes zeer goed beschermen: het materiaal is immers zeer schokabsorberend en beschermt de gehele behuizing van de iPad. Daarbij is het materiaal veilig voor kinderen. De iPad kinder hoezen beschikken over een groote handvat, zodat de iPad makkelijker vast te houden en mee te nemen is. Dit handvat kan bovendien omgeklapt worden om zo een steun te vormen. De iPad kan dan naar keuze rechtop neergezet worden om een filmpje te kijken of juist licht hellend in een typstand neergezetw roden.

Ontdek meer educatief assortiment

Naast deze iPad hoezen voor het onderwijs, vindt u bij ons meer interessante producten die zich uitstekend lenen voor gebruik op school. Ontdek bij voorbeeld de educatieve Osmo iPad spellen, de leerzamen pakketten van Marbotic of de populaire Bee-Bot en Blue-Bot waarmee leerlingen spelenderwijs leren programmeren! De inzet van deze educatieve producten is interessant door de éénmalige investering zonder jaarlijks terugkerende kosten.

We zijn er ook voor grote kinderen!

Naast onze speciale kinder cases voor iPad hebben we ook een buitengewoon uitgebreide selectie andere iPad hoezen. Wanneer u dus naast extra bescherming voor de onderbouw op zoek bent naar functionele bescherming voor de bovenbouw, dan regelen we dit graag voor u. Doordat wij reeds vele scholen in Nederland hebben mogen helpen met het optimaal inzetten van iPads in de klas, hebben we de ervaring om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te vinden!


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice