KidsCovers voor de iPad

Steeds meer jonge gezinnen hebben een iPad in huis, en steeds vaker ontdekken ook de kleinste gezinsleden hoe leuk zo'n tablet is. Ook scholen maken in toenemende mate gebruik van de iPad in de klas. Met deze speciaal voor kinderen ontworpen hoezen voor de iPad voorkomt u tranen en kunt u de kleintjes met een gerust hart laten spelen en leren! De hoezen zijn er voor vrijwel alle modellen iPad, van de iPad 2 tot de iPad Air en de iPad Mini.

Bescherming én functionaliteit, thuis én op school

De speciale hoezen voor kinderen voor de iPad zijn gemaakt van een speciaal schokabsorberend materiaal. Daarnaast hebben de hoezen vaak grote handvatten zodat de iPad makkelijker vast te houden en mee te nemen is. Bij veel modellen beschikt de hoes ook over een steun zodat de iPad uit zichzelf rechtop kan blijven staan om bijvoorbeeld een filmpje te kijken.

En tot slot...we zijn er ook voor grote kinderen!

Naast onze speciale kinder cases voor iPad hebben we ook een buitengewoon uitgebreide selectie andere hoezen voor de iPad, iPad Air en iPad mini. Wanneer u dus naast extra bescherming voor de onderbouw op zoek bent naar functionele bescherming voor de bovenbouw, dan regelen we dit graag voor u. Doordat wij reeds vele scholen in Nederland hebben mogen helpen met het optimaal inzetten van iPads in de klas, hebben we de ervaring om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te vinden!

Bekijk het volledige assortiment hoezen voor kinderen:

Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice