Laptop Rugzakken

Rugtassen zijn ideaal!

Als tas heeft een rugzak vele praktische voordelen. Zo heb je met een rugzak in tegenstelling tot een handtas beide handen vrij. Zo beweeg je je vrij en kan de tas probleemloos mee op de fiets. Een rugtas is bovendien bij uitstek geschikt voor zware schoolboeken, doordat de tas het gewicht over beide schouders verdeelt. Dit zorgt voor een betere houding dan bij een schoudertas of messenger die om één schouder gedragen worden, en verkleint daarmee de kans op klachten.

Laptop rugzakken

Bij KloegCom.nl vindt u vrijwel uitsluitend rugtassen met laptopvak. Deze tassen zijn standaard voorzien van een speciale ruimte waarin de laptop veilig opgeborgen kan worden, doordat het vak verstevigd is, extra dik gevoerd is of is gevoerd met extra zachte stof. Ook zijn er rugtassen die een speciale plek hebben voor een laptopsleeve. Deze tassen zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor werken, reizen en school.

De beste merken voor uitstekende kwaliteit

Een rugzak heeft vaak een zwaar leven en moet van goede kwaliteit zijn om desondanks lang mee te kunnen gaan. Omdat kwaliteit bij KloegCom.nl altijd voorop staat, vindt u in ons assortiment daarom enkel rugtassen van gerenommeerde merken met een bewezen kwaliteit, zoals Herschel Supply Co., Castelijn & Beerens en Knomo. De kwaliteit ziet u hierbij niet alleen terug in het materiaalgebruik en afwerking, maar ook de aandacht die er is voor design. Door slim design bieden veel rugzakken een goed doordachte functionaliteit die zich uit in een verbeterd draagcomfort van de rugzak, handige indelingen of slimme organisers. Alles om uw rugzak in elke situatie de perfecte compagnon te maken!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice