Sport-armbanden

Een sport armband voor de optimale workout

Met een sport armband voor uw smartphone wordt sporten leuker dan ooit tevoren! Veel functies van moderne smartphones lenen zich immers perfect om bij het sporten gebruikt te worden. Zeker in combinatie met het groeiende aantal sport-apps brengt de smartphone uw work-out naar het volgende niveau. Een sport armband helpt u de smartphone tijdens het sporten comfortabel bij de hand te houden.

Stelt u het zich maar voor: terwijl u de smartphone comfortabel in de sport armband aan uw arm heeft, coacht en motiveert uw favoriete sport-app u om uw doelstellingen te halen. Dat kan bovendien onder het genot van de opzwepende beat van uw favoriete muziek of één van de vele afspeellijsten met sport-muziek. Ondertussen houdt de smartphone precies bij welke route u aflegt, worden uw prestaties gedetailleerd gemonitord en wordt zelfs uw hartslag bijgehouden. Klinkt goed, toch?

Sport armband: een veilig idee

Zeker wanneer de donkere dagen aanbreken en het vroeg donker wordt, draagt een sport armband ook bij aan de veiligheid tijdens het sporten. Vrijwel ieder model is namelijk voorzien van reflecterende delen. Er zijn zelfs LED sport armbanden verkrijgbaar die voorzien zijn van meerdere LED lampjes die naar wens continu branden of knipperen om optimaal zichtbaar te zijn in het donker.

Universeel of speciaal op maat?

In ons assortiment vindt u universeel te gebruiken sport armbanden die geschikt zijn voor meerdere smartphones van een bepaalde formaat. Het voordeel hiervan is dat de sportarmband door meerdere personen met een ander toestel gebruikt kan worden. Bovendien kunt u de sport armband blijven gebruiken als u van smartphone wisselt.

We hebben echter ook specifiek op maat gemaakte sport armbanden die voor één specifiek toestel passend zijn. Het voordeel hiervan is dat het toestel optimaal in de sport armband past, en bijvoorbeeld openingen voor het aansluiten van een koptelefoon precies op de juiste plek zitten. Een universele sportarmband heeft hiervoor veelal meerdere openingen om aan te sluiten bij zo veel mogelijk toestellen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice