Terug naar alle merken

Vaja Leren Hoesjes

Hier vindt u alle Vaja iPhone hoesjes, exclusief met de hand gemaakt uit het mooiste Argentijnse leder. Met een Vaja case kiest u voor topkwaliteit, zowel in materiaalgebruik als afwerking.

Vaja Cases: sinds 1999

Al sinds 1999 produceert Vaja de meest prachtige lederen accessoires voor Apple producten. In die tijd had natuurlijk nog niemand gehoord van een iPhone of iPad: destijds werden de hoesjes nog voor de iPod gemaakt! Die tijd ligt inmiddels ver achter ons, maar 2 decennia later staat Vaja nog steeds aan de top. Ze zijn natuurlijk met hun tijd mee gegaan en maken inmiddels schitterende cases voor iPhones, iPads en zelfs uw MacBook kunt u voorzien van een luxe leren case!

Argentijns Leer van Topkwaliteit

Voor Vaja hoesjes wordt gebruik gemaakt van Argentijns leder. De fabriek van Vaja staat ook in Argentinië, in het zuidelijkste puntje vlakbij de zuidpool. Hier werken ambachtslieden met liefde aan de producten van Vaja. Uit elke case spreekt de zorg, aandacht en oog voor detail waarmee deze gemaakt is. Puur vakmanschap! Daarbij is de kwaliteit van het leer ver boven elke twijfel verheven: de geur, de look en de ‘touch’ is gewoonweg onovertroffen.

Uw Vaja Case verandert met u mee

Met het verstrijken van de tijd zal uw Vaja case met u meeveranderen. Het leer van de hoesjes zal onder invloed van de oliën van uw handen en gebruikerssporen een geheel eigen look ontwikkelen. Het leer wordt donkerder, krijgt subtiele kleurnuances en ontwikkelt zo een uniek karakter dat uw leven weerspiegelt. Door het leer te onderhouden en regelmatig met een leeronderhoudsmiddel te voeden, blijft de case mooi en verlengt u de levensduur.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice