Filteren


Ja

Autohouders voor Smartphone

Telefoonhouder in de Auto: Handig én Veilig

Het gebruik van een telefoonhouder in de auto om uw device een plek te geven in de auto is handig én veilig. Er zijn smartphone autohouders die u met een zuignap aan de voorruit bevestigt, maar ook tal van andere bevestigings mogelijkheden, zoals in de ventilatieroosters van uw auto, op het dashboard of in de 12V aanlsuiting. Doordat de telefoonhouders veelal ook uitgebreid verstelbaar zijn, kunt u uw smartphone altijd optimaal in de auto positioneren.

Universele autohouder of juist op maat?

Bij het kiezen van een prettig werkende smartphone autohouder is het van belang een keuze te maken of u een toestel specifieke telefoonhouder wilt, of een universeel te gebruiken exemplaar. Wordt de auto bijvoorbeeld door wisselende bestuurders gebruikt, dan is een universeel exemplaar handig, omdat elk merk en type smartphone in de houder past. Daarentegen biedt een op maat gemaakt exemplaar de mooiste pasvorm en gegarandeerde toeganag tot alle toetsen en aansluitingen van het toestel terwijl deze in de houder zit. Heeft u hierbij uw keuze gemaakt, is er nog een belangrijke keuze over: waar en hoe bevestigt u de autohouder in de auto?

Autohouder met Zuignap

De meest populaire autohouders voor smartphones beschikken over een zuignap, waarmee deze aan de voorruit van de auto bevestigd kan worden. Er zijn tegenwoordig ook autohouders met een speciale zuignap die zichzelf aan niet-gladde ondergronden kan vastzuigen, zoals het dashboard van uw auto. Kiest u voor een houder met zo'n speciale zuignap bent u dus niet meer beperkt tot de voorruit, en kunt u de houder op vele plekken in uw auto vastzetten zonder te hoeven boren of plakken.

Ventilatie-rooster Houder

Smartphone houders voor de auto die in de ventilatie-roosters bevestigd worden zijn steeds populairder. Deze houders zijn over het algemeen een stuk kleiner, en vallen dus minder op in de auto. Daar staat tegenover de het erg van uw auto afhangt of de telefoonhouder in een prettige positie bevestigd kan worden: niet zelden zitten de roosters net niet lekker in het zicht, en de mate waarin dit soort smartphone autohouders te verstellen zijn is relatief beperkt.

Extra creatieve autohouders

Naast de houders die aan de voorruit of in een ventilatierooster bevestigd kunnen worden, zijn er ook creatieve oplossingen die voor sommige auto's een verrassend ideale oplossing kunnen zijn. Wat dacht u van een CD-sleuf autohouder die u, zoals de naam al zegt, in de CD-sleuf van uw autoradio plaatst? Of een Zonneklep autohouder die u aan de zonneklep kunt bevestigen met een clip. We hebben ook autohouders die in een bekerhouder geplaatst kunnen worden of aan de hoofdsteun van een voorstoel. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken!

Magnetische autohouders

Zoekt u naar een ultiem gebruiksgemak, dan biedt een magnetische telefoonhouder precies wat u zoekt. Deze categorie autohouders is sterk in opkomst, en zijn inmiddels in vele soorten en maten verkrijgbaar. De houders werken in essentie heel eenvoudig: u bevestigd de magneet ergens in de auto en voorziet uw telefoonhoesje of toestel zelf van een metalen plaatje. Houdt u uw telefoon nu in de buurt van de autohouder, wordt deze meteen magnetisch op zijn plek gehouden.
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice