Teurg naar alle merken

iDeal of Sweden hoesjes

iDeal of Sweden hoesjes en cases voor iPhone koop je bij KloegCom.nl. Ontdek de fashionable collectie iPhone hoesjes met prachtige prints, en ontdek het super handige iDeal Concept!Hoesjes van iDeal of Sweden

iDeal of Sweden cases zijn niet meer weg te denken van Instagram. De super fashionable iPhone hoesjes met prachtige gedetailleerde prints beschermen je iPhone in stijl en maken je toestel echt onderdeel van je outfit. iDeal of Sweden hoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone X en iPhone 8 en 7. Naast de fraaie looks, een perfecte pasvorm en goede bescherming hebben iDeal of Sweden cases echter nog meer te bieden dankzij het iDeal concept!

iDeal Concept

Alle iDeal of Sweden cases zijn voorzien van een metalen kern. Hierdoor zijn ze magnetisch, wat tal van mogelijkheden biedt. Zo kun je elke iDeal of Sweden iPhone cover combineren met één van hun wallet cases of clutches. Daarnaast zijn er autohouders voor aan de voorruit of ventilatierooster en magnetische bevestigingspunten die je waar je maar wilt kunt ophangen. Super praktisch, maar vooral ook leuk! Je mixt en matcht in een handomdraai je eigen combinatie van case en wallet bij elkaar.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice