Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone SE (2020) hoesjes

Hoesjes voor de iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is een toestel waarmee u voor een gunstige prijs toegang krijgt tot het geweldige gebruiksgemak en de hoge kwaliteit van de iPhone. Deze iPhone is de opvolger van de eerste iPhone SE. Om het onderscheid met zijn voorganger te maken wordt de nieuwe iPhone SE voorzien van de toevoeging ‘2020’ – het jaar waarin deze gepresenteerd is. Ook kunt u de nieuwe iPhone herkennen aan modelnummer A2296.

iPhone SE 2020 hoesjes en cases

De vorm van het nieuwe toestel is herkenbaar en vrijwel ongewijzigd overgenomen van de iPhone 8, maar van binnen beschikt deze over volledig vernieuwde techniek zodat het toestel weer helemaal bij de tijd is! Zo heeft het toestel een verbeterde accuduur, verbeterde camera en beschikt deze net als de duurste iPhones over Apple’s A13 Bionic chip. Met de glazen voor- en achterzijde is dit toestel wel wat kwetsbaar, maar met een goed iPhone SE 2020 hoesje hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen en kunt u zorgeloos gebruik maken van al het moois dat deze iPhone te bieden heeft.

Uw iPhone SE 2020 beschermd en veilig

Met een iPhone SE 2020 hoesje kunt u erop vertrouwen dat uw toestel niet snel zal beschadigen door uw gebruik of wanneer deze een keer valt. Telefoonhoesjes die uw toestel onverwoestbaar maken moeten nog uitgevonden worden, maar één ding is zeker: de kans op schades is veel kleiner als er een hoesje om uw iPhone zit! Denk bijvoorbeeld aan:

- Barst in het scherm
- Barst in de achterkant
- Krassen op het scherm of de behuizing
- Deuken in de rand

Om dit te bereiken zijn onze hoesjes zoveel mogelijk gemaakt van sterke, schokbetendige materialen: onbreekbaar, flexibel TPU materiaal, impact bestendig polycarbonaat maar ook leer en kunstleer zijn uitstekend in staat schokken te weerstaan. Wilt u het beschermingsniveau verder verhogen? Neem dan een iPhone SE 2020 Screenprotector.

Geef uw iPhone SE een persoonlijke touch

Naast bescherming biedt een iPhone SE 2020 case ook een kans om uw toestel van een persoonlijke touch te voorzien. Er zijn bij hoesjes immers veel meer mogelijkheden in kleuren, materialen en prints dan bij het toestel zelf! Of u nu gaat voor een luxe lederen case in een klassieke kleur of juist regelmatig hoesjes wilt wisselen met hippe prints: het kan allemaal. Een iPhone SE 2020 hoesje kan op die manier een waar fashion statement worden en uw persoonlijke smaak uitdragen.

Extra functionaliteiten

Veel van onze iPhone SE 2020 hoesjes bieden handige functionaliteit, waardoor je toestel nog handiger te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerd standaardje, waardoor de iPhone rechtop neer te zetten is en u comfortabel kunt videobellen of uw favoriete serie kunt kijken in de trein. Of wat dacht u van de populaire iPhone hoesjes met pasjeshouder? Afhankelijk van het model bergt u tot meer dan 10 pasjes op in uw case. Ideaal voor een pinpas, rijbewijs, ov-chipkaart en meer. Dit soort cases zijn hiermee een serieus alternatief voor uw portemonnee. Als u uw iPhone SE 2020 toch altijd meeneemt, dan is het immers wel zo handig als al deze belangrijke zaken standaard in uw hoesje zitten.

Hoesjes voor elke iPhone

Naast de iPhone SE 2020 hoesjes op deze pagina, vindt u bij KloegCom.nl ook iPhone hoesjes voor alle andere modellen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze:

- iPhone 11 hoesjes
- iPhone 11 Pro hoesjes
- iPhone 11 Pro Max hoesjes
- iPhone Xs hoesjes
- iPhone XR hoesjes

Voor welke iPhone u ook bij ons winkelt: kwaliteit staat altijd voorop. Zowel op het gebied van service als producten stellen we u niet teleur, wat wordt gestaafd door het uitstekende rapportcijfer dat de vele duizenden klanten die u voorgingen ons geven!
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice