Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone XR hoesjes

Hoesjes voor de iPhone XR

De telefoonhoesjes voor de iPhone XR op deze pagina zorgen ervoor dat u uw toestel zorgeloos kunt gebruiken. Dit nieuwe iPhone model, tegelijk gelanceerd met de iPhone Xs en iPhone Xs Max, heeft immers geweldige eigenschappen waar u optimaal van wilt kunnen profiteren. Van het prachtige, vrijwel randloze scherm dat met 6,1 tot de grootste ooit behoort, tot de snellere processor en opnieuw verbeterde camera’s. Met een goed iPhone XR hoesje uit onze collectie kunt u er gerust op zijn dat uw toestel beschermd is tegen ongelukjes en kostbare schade voorkomen wordt.

De grootste collectie merk hoesjes

Al vele jaren is KloegCom.nl hét adres als u zoekt naar een eXRlusief, hoogwaardig iPhone hoesje. Met de grootste collectie luxe merken uit de wereld van design en fashion vindt u bij ons telefoonhoesjes met stijl en klasse, gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierbij besteden wij extra veel aandacht aan iPhone XR hoesjes van echt leer, gewoonweg omdat we zelf dol zijn op de prachtige look en kwaliteit van echt leren cases. We zoeken de gehele wereld af om de meest unieke merken en designs te vinden en naar Europa te brengen. U vindt daardoor bij ons veel eXRlusieve cases en accessoires die u vrijwel nergens anders kunt verkrijgen.

Kies úw perfecte iPhone XR hoesje

Naast het uiterlijk en de kwaliteit van een iPhone XR hoesje, is ook de bescherming één van de factoren waar u rekening mee moet houden. Een beschermcase is in zekere zin te vergelijken met een paar schoenen. Er zijn exemplaren waarmee je altijd en overal uit de voeten kunt en die niet stuk te krijgen zijn, maar ook exemplaren die zich alleen lenen voor een avondje uit. Zo is het ook met iPhone cases: het doel dat u ermee heeft, bepaalt in belangrijke mate waarvoor u kunt kiezen. Zoekt u een hoesje om te beschermen tegen slijtage en gebruikerskrasjes, of moet de case bestand zijn tegen herhaaldelijk vallen en intensief gebruik in uitdagende omstandigheden? Door hier bij het aanschaffen van uw iPhone XR case kort bij stil te staan, voorkomt u dat u kiest voor een hoesje dat niet goed past bij uw gebruik. Een verkeerde keuze kan zorgen voor een snelle slijtage van het telefoonhoesje, of mogelijk zelfs schade aan het toestel als de bescherming onvoldoende is. Twijfelt u of het iPhone XR hoesje van uw voorkeur aan uw eisen voldoet? Aarzel dan niet om vrijblijvend advies te vragen aan onze deskundige klantenservice!

De garantie van kwaliteit

De iPhone XR hoesjes in onze collectie moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen om opgenomen te worden. Is het kwaliteit wat u zoekt voor uw iPhone, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres! Daarbij wordt uiteraard gekeken naar de kwaliteit van de materialen, het design en de afwerking, maar minstens zo belangrijk is een perfecte pasvorm. Als een telefoonhoesje niet goed past, heeft dit namelijk niet alleen gevolgen voor het gebruiksgemak, maar ook voor de bescherming die de case biedt als het erop aan komt. Onze iPhone XR cases passen daarom gegarandeerd perfect met uitsparingen voor alle bedieningselementen, connectors en de camera, en zijn compatible met draadloos opladen.

Ontdek al onze iPhone hoesjes

Naast de iPhone XR hoesjes in het overzicht op deze pagina, vindt u ook voor alle andere iPhone modellen de mooiste cases in ons assortiment. Neem dus zeker een kijkje bij onze:

- iPhone 8 hoesjes
- iPhone 8 Plus hoesjes
- iPhone X hoesjes
- iPhone SE hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice