Scholen, Bedrijven en Overheid


De digitalisering is op scholen, bij de overheid en in bedrijven een razendnselle ontwikkeling. Daarbij is nu ook de integratie van smartphones en tablets enorm in opmars. Het maakt het eenvoudig om processen te automatiseren en te vergemakkelijken, maar brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van bescherming, beveiliging alsook functionaliteit.

Met de smartphonehoesjes, tablet hoezen en accessoires uit ons ruime assortiment kunnen die risico's worden afgedekt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke producten u kunnen helpen het meeste uit deze ontwikkeling te halen. Hierover adviseren we u graag vrijblijvend. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

iPad in het onderwijs

Het gebruik van de iPad en andere tablets op scholen is zowel in het basisonderwijs als op het voortgezet onderwijs niet meer weg te denken. Zowel leerlingen als leraren gebruiken de iPad om met diverse nieuwe leermethodes te werken en te spelen.

Wat kunnen wij voor uw school betekenen?
In de afgelopen jaren hebben wij al vele scholen mogen voorzien van zeer goed beschermende, schokabsorberende iPad hoezen. Hierdoor konden wij uitval van iPads aanzienlijk verminderen. Daarbij zijn er verschillende modellen iPad kinder hoezen voor verschillende leeftijdsgroepen, waarbij bovendien veel keuze is in kleuren.

Daarnaast konden wij de inzetbaarheid met behulp van de juiste iPad accessoires vergroten. Ook op het gebied van fleetmanagement, het efficiënt beheren van een groot aantal iPad devices, en beveiliging van iPads, zowel individueel als in grotere aantallen, kunnen wij passende oplossingen leveren.

Bedrijven en Overheid

Ook voor bedrijfsmatige inzet van smartphone, iPad en tablet en gebruik in overheidsinstellingen kunnen we een breed scala aan beschermende hoesjes en cases bieden die uitval zal verkleinen.

Onze meerwaarde zit hem daarbij in een scherp oog voor detail. Door goed naar de omgeving te kijken waarin de smartphone of tablet ingezet gaat worden en de eisen die deze omgeving alsook de gebruiker zelf aan de accessoires stelt, kunnen we zorgen voor een perfect aansluitend hoesje of accessoire. Dit voorkomt een mismatch die alsnog voor problemen en gedoe kan zorgen: daar zit u immers niet op te wachten!

Naast bescherming, kunnen we ook op het gebied van beheer en beveiliging passende accessoire oplossingen bieden waarmee de inzet van grote aantallen iPads geen probleem meer hoeft te vormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de inzet van tablets of smartphones als verkoopinstrument in uw winkel, als bestelterminal in uw restaurant of als feedback instrument bij uw evenement? De mogelijkheden zijn schier eindeloos en we helpen u graag optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

Ons team staat voor u klaar!

Speciaal voor zakelijke klanten is er ook het zakelijk account. Dit account biedt u extra bestelgemak, inzicht in eerdere orders, eenvoudige toegang tot facturen en de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Bestellen kan bovendien hoe u dat het prettigst vindt: telefonisch, per e-mail, of eenvoudig en snel via onze zakelijke webshop: ons team staat altijd voor u klaar!

We horen graag van u per e-mail of telefonisch op nummer 0181 774117.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice