Terug naar alle merken

dbramante1928 hoesjes en tassen

Met de leren Dbramante iPhone hoesjes, MacBook sleeves en tassen beschermt u al uw devices in stijl. Dbramante1928 producten zijn van zeer hoge kwaliteit: het scandinavische merk, afkomstig uit Denemarken, gebruikt enkel het fijnse full grain leer voor haar telefoonhoesjes en accessoires, en alle producten worden bovendien met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden.


Dbramante1928 leren hoesjes

De leren hoesjes van Dbramante1928 vallen direct op dankzij hun natuurlijke uitstraling en prachtige, klassieke kleuren. Het merk richt zich in hun collectie telefoonhoesjes voornamelijk op iPhone hoesjes en cases voor Samsung toestellen en heeft daarnaast ook iPad hoesjes in het assortiment.. De dbramante1928 Copenhagen is een klassieke bookcase met ruimte voor meerdere pasjes en een standaardje, terwijl de dbramante1928 Lynge case een innovatieve bookcase met uitneembare binnencase is. Ook uw iPad kan beschermd wordt met een dbramante1928 iPad hoesje, zodat u uw iPhone en iPad perfect op elkaar kunt afstemmen!

Leren tassen van Dbramante

Wat geldt voor de telefoonhoesjes, geldt in nog sterkere mate voor de laptoptassen van dbramante1928. Doordat een laptoptas nou eenmaal groter is dan een telefoonhoesje, heeft het prachtige materiaalgebruik een nog grotere impact bij de tassen van dit merk. De slim ontworpen tassen passen perfect bij het moderne leven en bieden u alle functionaliteit die u van een goede laptoptas verwacht. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende soorten dbramante1928 laptoptassen: van luxueuze briefcase, moderne messenger tot extra slanke slimfit laptoptas. Door het gebruik van de tas krijgt het leer een uniek karakter: een dbramante laptoptas wordt bijzonder mooi oud...

Leren MacBook sleeves

Ook voor een MacBook sleeve van leer bent u bij Dbramante1928 aan het juiste adres. Het merk heeft in hetzelfde leer als de telefoonhoesjes en laptoptassen een fraaie collectie MacBook sleeves. Deze zijn voor ieder MacBook model precies op maat gemaakt, zodat u op een optimale pasvorm kunt rekenen. Dit komt de bescherming ten goede en ondersteunt het slanke design van uw MacBook. Voor alle modellen MacBook Air en MacBook Pro is een dbramante1928 sleeve verkrijgbaar.

Het leer van dbramante1928

Al het leer dat in Dbramante1928 hoesjes en tassen gebruikt wordt, is van de hoogste full grain kwaliteit. Het leer wordt met de hand geselecteerd om een consistente kwaliteit en uitstraling te garanderen, en wordt vervolgens ook met de hand verwerkt tot de prachtige accessoires.

Hierdoor hebben de Dbramante hoesjes een zeer karateristieke uitstraling, waarbij het pure leer altijd de boventoon voert. Naast goede bescherming bieden de hoesjes ook handige eigenschappen zoals opbergvakjes voor pasjes en een standaardje. Bovendien worden alle producten op milieu-vriendelijke wijze wordt gemaakt en gekleurd. De fabrieken van Dbramante1928 voldoen dan ook aan de Europese REACh wetgeving.

Wist u dat...

De merknaam dbramante1928 is gebaseerd op Donato Bramante. Deze architect en schilder uit de renaissance is voornamelijk beroemd omdat hij de St. Peters Basiliek ontworpen heeft. Hij wordt tevens gezien als de meester van de gouden ratio. Alle dbramante1928 accessoires worden in de geest van deze bijzondere persoon ontworpen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice