Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone 8 hoesjes

Hoesjes voor de iPhone 8

De langverwachte iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7 en bouwt voort op dezelfde designtaal, waar de tegelijk geïntroduceerde iPhone X een geheel nieuwe weg in slaat. De iPhone 8 is in tegenstelling tot de iPhone 7 echter voorzien van een glazen achterzijde, waardoor het mogelijk is om het toestel draadloos op te laden. Doordat het toestel dezelfde afmetingen heeft als zijn voorganger, zijn de iPhone 7 hoesjes ook geschikt voor de iPhone 8. Daardoor kunnen we u direct bij lancering een uitgebreide collectie cases presenteren die u kunt gebruiken voor dit nieuwe toestel.

De mooiste merken, de beste kwaliteit

Onze collectie iPhone 8 cases is een verzameling hoesjes van de mooiste merken die er zijn. Met veel bekende namen uit de wereld van fashion en design vindt u ongetwijfeld een exemplaar die geheel aan uw wensen voldoet. Dankzij onze unieke selectie vindt u bij ons bovendien niet alleen de mooiste ontwerpen, maar ook de beste kwaliteit cases die gebruik maken van fraaie materialen. Ontdek bijvoorbeeld onze ruime range echt leren iPhone 8 hoesjes, of de unieke houten cases.

Verder dan bescherming

Een telefoonhoesje  wordt natuurlijk hoofdzakelijk gebruikt om bescherming aan de iPhone te bieden. Het toestel vrij houden van lelijke beschadigingen en heel houden als hij onverhoopt eens valt behoren tot de kerntaken van een iPhone case. Veel iPhone 8 hoesjes gaan echter veel verder dan dat en bieden handige extra functionaliteit waarmee ze als het ware een verlengstuk worden van uw toestel en al snel een onmisbaar accessoire zijn. Denk bijvoorbeeld aan opbergvakjes voor pasjes, waarin u uw belangrijkste kaarten kunt opbergen zodat u zonder portemonnee op weg kunt gaan. Nu we steeds vaker series en vlogs op onze iPhone kijken is het standaardje ook een veel gebruikte functionaliteit waar veel iPhone cases over beschikken.

Snel, veilig en goed

Met een keuze voor één van onze iPhone 8 hoesjes kiest u dus sowieso voor een goede, hoogwaardige case. U kiest bovendien ook voor een snelle levering zonder verzendkosten uit onze eigen voorraad én onze bekroonde service. Of u nu vooraf vragen heeft of er achteraf een probleem ontstaat: we staan al bijna 10 jaar bekend om onze uitstekende service en scoren fraaie cijfers in reviews.

Hoesjes voor alle iPhones

Naast de iPhone 8 hoesjes op deze pagina hebben wij ook iPhone hoesjes voor alle andere generaties. Neem eens een kijkje bij:

- Alle iPhone SE hoesjes
- Alle iPhone 8 Plus hoesjes
- Alle iPhone X hoesjes
- Alle iPhone 7 Plus hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice