Filteren


Ja
Ja

iPhone X hoesjes

Hoesjes voor de iPhone X

Met de iPhone X heeft Apple zichzelf overtroffen. De telefoon werd gepresenteerd naast de iPhone 8 en is het nieuwe topmodel onder de iPhone versies. Het toestel barst van de innovaties en bijzondere technieken, van het bijzondere scherm dat de volledige voorzijde van het toestel beslaat tot geavanceerde gezichtsherkenning waarmee je zelfs je eigen emoticons kunt animeren. Meer weten? Lees dan alles over de nieuwe iPhone X op ons blog. Bent u de trotse bezitter van deze iPhone, dan zorgt een goed iPhone X hoesje ervoor dat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben. Met de glazen behuizing is een beetje bescherming immers geen overbodige luxe.

Verlengstuk van de iPhone

Veel van onze iPhone X hoesjes gaan verder dan bescherming alleen. Het blijft uiteraard wel de belangrijkste functie, maar allang niet meer de enige. Zoals onze iPhone tegenwoordig vele rollen vervult in ons leven, van televisie tot gezondheidsmonitor, zo bieden veel van onze telefoonhoesjes ook extra functionaliteit. Die van portemonnee bijvoorbeeld! Berg pasjes en geld op in uw iPhone X case en u kunt uw portemonnee voortaan thuis laten. Ideaal voor uw pinpas, rijsbewijs, OV-chipkaart, enzovoorts. Zo reist u lichter en heeft u toch altijd geld en ID op zak.  Dit soort portemonnee hoesjes worden steeds populairder, en het is niet moeilijk om te zien waarom: het is gewoonweg buitengewoon handig! Een andere handige functionaliteit van hoesjes die we steeds vaker zien, is het standaardje. Daarmee zet u uw iPhone X in een handomdraai rechtop neer zodat u handsfree kunt videobellen, of achterovergeleund de laatste TEDtalk kunt volgen.

Kwaliteit voorop

Apple heeft met de iPhone X het beste van zichzelf laten zien, en volgens ons passen daar dan ook alleen de beste iPhone X hoesjes bij. In ons assortiment vindt u dan ook alleen cases die volgens ons goed genoeg zijn om met uw iPhone te gebruiken. Dat betekent ten minste een uitmuntende pasvorm, een feilloze afwerking en uitstekend materiaalgebruik, gecombineerd met fraaie en slimme designs die helpen het beste uit uw iPhone te halen. Kwaliteit staat voorop bij onze iPhone X cases: daar kunt u op vertrouwen.

Uitstekende service inclusief

Uw iPhone X hoesje wordt geleverd inclusief onze geroemde service. U profiteert sowieso van razendsnelle verzending en hoeft nooit verzendkosten te betalen. Daarnaast kunt u indien gewenst gebruik maken van het advies van onze deskundige klantenservice. Ook na aankoop kunt u op ons rekenen als iets niet helemaal naar wens is: we scoren niet voor niets mooie cijfers in reviews van onze klanten.

Hoesjes voor alle iPhones

Naast de iPhone X hoesjes op deze pagina vindt u ook iPhone hoesjes voor alle andere versies in ons assortiment. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht, zoals Samsung hoesjes, en Sony hoesjes. Ontdek ook:

- Onze iPhone 8 Plus hoesjes
- Onze iPhone 7 hoesjes
- Onze iPhone 7 Plus hoesjes
- Onze iPhone SE hoesjes
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice