Filteren


Ja
Ja
Ja

iPhone 7 Plus hoesjes

De beste iPhone 7 Plus hoesjes

Het is een vraag die ons vaak gesteld wordt: wat is het beste iPhone 7 Plus hoesje? Het antwoord op deze vraag is echter voor iedere gebruiker anders. Het kan immers zo zijn dat het best beschermende iPhone case voor u de beste keuze is, maar wellicht heeft u niet zoveel bescherming nodig en is een slank hoesje voor u de beste keus. Kortom: het is verstandig om bij het uitzoeken van uw iPhone 7 Plus hoesje rekening te houden met de aspecten die voor u belangrijk zijn, en op basis daarvan uw keuze te maken. Over het algemeen geldt dat hoe meer een smartphonehoesje uw toestel omsluit, hoe beter de bescherming zal zijn. Hoesjes van zachte materialen zoals (kunst)leer en rubber vangen daarbij beter schokken op dan exemplaren van  harde materialen als kunststof en metaal.

De bescherming van een iPhone 7 Plus hoesje

Uiteraard is het grootste voordeel van een iPhone 7 Plus case de bescherming die het het toestel biedt. We nemen onze telefoon tegenwoordig elke dag overal mee naartoe, met alle gevaren van dien. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en de gevolgen van een harde val zijn vaak kostbaar om terug te draaien. Door een iPhone 7 Plus hoesje te gebruiken verkleint u de kans op dit soort ongemakken aanzienlijk. Een hoesje functioneert immers als een soort helm voor uw iPhone en vangt de klappen op die anders het toestel zouden beschadigen.

Een iPhone 7 Plus hoesje met een persoonlijk tintje

Naast de bescherming hebben iPhone 7 Plus hoesjes echter nog vele andere voordelen. Zo biedt het mogelijkheden om uw toestel van een persoonlijk tintje te voorzien, door een iPhone hoesje te kiezen in uw lievelingskleur of een kleur die perfect bij uw favoriete outfit past, van uw favoriete fashion merk is of een print heeft die perfect aansluit op uw persoonlijkheid. Bijkomend voordeel hiervan is dat u uw toestel niet snel meer zult verwarren met die van een ander. Bovendien laat uw iPhone 7 Plus zich veel makkelijker vinden in uw tas als er een gekleurd hoesje omheen zit. En dan hebben we het nog nieteens gehad over de handige functionaliteiten die veel iPhone 7 Plus hoesjes tegenwoordig hebben!

Handige functies van iPhone 7 Plus cases

Veel van onze iPhone 7 Plus hoesjes bieden namelijk handige extra functies. De populairste zijn zonder twijfel de iPhone hoesjes met ruimte voor pasjes, zodat u biijvoorbeeld uw pinpas, ov-chipkaart, toegangspas van het werk en wat briefgeld in het telefoonhoesje op kunt bergen. Zo kunt u uw portemonnee wat vaker thuislaten en heeft u deze belangrijke zaken altijd onder handbereik. Verder zijn er ook iPhone 7 Plus hoesjes met een geïntegreerd standaardje, waarmee het toestel in een handomdraai rechtop neergezet kan worden. Een functie die zich in vele situaties nuttig kan maken: bij het bekijken van video’s of series, bij het volgen van een recept, tijdens het werk om binnenkomende berichten in de gaten houden of als wekker naast uw bed.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice