Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone 13 Pro hoesjes

Luxe iPhone 13 Pro hoesjes

U vindt bij ons een exclusieve range van unieke merken van over de hele wereld: Vaja uit Argentinië, Graffi uit Italië, Greenwich uit Engeland, SLG Design uit Korea en Piel Frama uit Spanje. Al merken hebben elk hun eigen karakter door de verschillende manieren waarop zij hun leren iPhone 13 Pro hoesjes vormgeven en het leer dat ze gebruiken, maar één ding hebben ze gemeen: ze vertegenwoordigen het beste en het mooiste dat er te krijgen is op het gebied van leren iPhone hoesjes. De iPhone 13 Pro hoesjes van deze merken bieden u de mogelijkheid iets werkelijks unieks voor uw toestel te kiezen!

Leren iPhone 13 Pro cases

Onze specialisatie in leren iPhone 13 Pro hoesjes ziet u duidelijk terug in ons assortiment. Uiteraard vindt u bij ons ook alle bekende fabrikanten van leren iPhone hoesjes als dbramante1928, Pierre Cardin en de Nederlandse merken Mujjo en Senza. Waarom zou u voor een echt leren case kiezen? Wat ons betreft heeft dit materiaal een onweerstaanbare charme van het materiaal. De manier waarop een leren case "oud wordt" en door de sporen van het gebruik over tijd een uniek karakter ontwikkelt is wat ons betreft dé reden om voor leer te kiezen. Of wat dacht u van de heerlijke geur? Dat alleen zou al een reden kunnen zijn. Daar komt bij dat leren hoesjes over het algemeen veel langer meegaan. Ook de groeiende aandacht voor duurzaamheid bij de fabrikanten van deze producten is positief.

Uw iPhone, Uw Stijl

Naast onze focus op iPhone 13 Pro hoesjes van leer, vindt u natuurlijk ook tal van andere opties in onze collectie. Wat dacht u van een houten iPhone 13 Pro case? Of kies voor een design van één de vele bekende fashion merken zoals Guess of Karl Lagerfeld. We doen ons best om voor ieder wat wils in huis te hebben, zodat uw iPhone van een generiek massaproduct kan verworden tot een uiting van úw persoonlijkheid en stijl!

iPhone 13 Pro hoesjes met MagSafe

Was MagSafe bij de iPhone 12 Pro nog iets nieuws waar slecht enkele merken hun hoesjes op aangepast hebben, komt dit unieke magnetische MagSafe systeem met de komst van de iPhone 13 Pro pas echt goed op stoom. U vindt hierdoor bij ons vele iPhone cases met MagSafe ondersteuning waarmee u uw telefoon kunt gebruiken in combinatie met een steeds groter wordende reeks MagSafe accessoires, zoals autohouders, opladers en stands. Wilt u in één oogopslag alle mogelijkheden zien? Kies dan het filter “MagSafe Integrated” om alle hoesjes die zijn voorzien van MagSafe te bekijken. Met het filter "MagSafe Compatible" ziet u cases die géén MagSafe hebben, maar wel met de Apple MagSafe oplader werken. We raden het gebruik van andere MagSafe accessoires zoals de MagSafe Wallet bij dit soort hoesjes echter sterk af.

Inclusief Vriendelijke Service

Bij al onze producten is onze vriendelijke service inbegrepen. Als familiebedrijf hoeft u bij ons niet te vrezen voor praktijken waar zoveel bedrijven zich schuldig aan maken. Bij ons vindt u kennis over de producten die we verkopen, helpen we met plezier met al uw vragen en leveren we snel en betrouwbaar. Ook zijn we er als er na aankoop vragen zijn of iets mis gaat dat opgelost moet worden. Al meer dan 10 jaar staan we hierom bekend, wat zich uit in onze excellente beoordeling uit de vele duizenden reviews van onze klanten. We hopen u binnenkort óók tot onze tevreden klanten te mogen gaan rekenen!Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice