Teurg naar alle merken,,World's Finest Leather iPhone Cases"

Ontdek de Greenwich iPhone cases - zonder twijfel 's werelds fraaiste lederen hoesjes. De ongecompliceerde luxe van Greenwich uit zich in het gebruik van de beste stierenhuiden in Europa, maatwerk en aandacht voor detail tot in laatste stiksel. De iPhone hoesjes van Greenwich worden in Engeland door ervaren ambachtslieden volledig met de hand gemaakt, wat de cases even Brits maakt als een Bentley op een landweg in Kent.

 Vakmanschap

Een Greenwich Case heeft zowel luxe als functionaliteit als kernwaarden en is ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw iPhone. De perfect op maat gemaakte houders zijn bekleed met leer van de fraaiste stierenhuiden die wereldwijd gevonden konden worden en worden geomplementeerd met feilloze stiksels om zo een stuk te creëren dat veel meer is dan een accessoire. De kwaliteit van Greenwich wordt onderschreven door de levenslange fabrieksgarantie die elke individuele case mee krijgt.

 
Complementeert uw leven

De kwaliteit van een Greenwich case voor uw iPhone gaat verder dan het fraaie materiaal en de perfecte afwerking. De kwaliteit van het ontwerp is erop gericht perfect aan te sluiten op uw persoonlijke stijl en optimaal te integreren in uw dagelijkse leven. Het zijn de kleine dingen die ervoor zorgen dat de iPhone hoesjes van Greenwich een genot zijn om te gebruiken. De slanke lijnvoering, de onzichtbare magnetische sluiting, de optionele bergruimte voor pasjes, de optionele autohouder: het maakt een Greenwich case al snel de een onmisbare partner van uw iPhone.
Gezien in
_

 

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice