Terug naar alle merken

Greenwich iPhone Cases

"World's Finest Leather iPhone Case"

Ontdek de Greenwich iPhone hoesjes - zonder twijfel 's werelds fraaiste lederen cases. De ongecompliceerde luxe van Greenwich uit zich niet alleen in het gebruik van de beste stierenhuiden uit Europa, maatwerk en aandacht voor details tot in het laatste stiksel, maar ook in ongeëvenaard gebruiksgemak. De iPhone hoesjes van Greenwich worden door ervaren ambachtslieden volledig met de hand gemaak en komen met een levenslange garantie waarmee ze hun kwaliteit onderschrijven.


Greenwich iPhone hoesjes

 

Vakmanschap

Een Greenwich Case heeft zowel luxe als functionaliteit als kernwaarden en is ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw iPhone. De perfect op maat gemaakte houders zijn bekleed met leer van de fraaiste stierenhuiden die wereldwijd gevonden konden worden en worden geomplementeerd met feilloze stiksels om zo een stuk te creëren dat veel meer is dan een accessoire. De kwaliteit van Greenwich wordt onderschreven door de levenslange fabrieksgarantie die elke individuele case mee krijgt.

 
Complementeert uw leven

De kwaliteit van een Greenwich case voor uw iPhone gaat verder dan het fraaie materiaal en de perfecte afwerking. De kwaliteit van het ontwerp is erop gericht perfect aan te sluiten op uw persoonlijke stijl en optimaal te integreren in uw dagelijkse leven. Het zijn de kleine dingen die ervoor zorgen dat de iPhone hoesjes van Greenwich een genot zijn om te gebruiken. De slanke lijnvoering, de onzichtbare magnetische sluiting, de optionele bergruimte voor pasjes, de optionele autohouder: het maakt een Greenwich case al snel de een onmisbare partner van uw iPhone.


Gezien in
_

 

 

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice