Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPad 2018 hoesjes

Hoezen voor de iPad 2018

De iPad 2018 werd als opvolger van de iPad 2017 door Apple gepresenteerd. De tablet is wederom beter geworden, met verbeterde prestaties, een nieuwe processor en voor het eerst ook ondersteuning voor de Apple Pencil. De iPad 2018 heeft al zijn sterke punten behouden en beloofd wederom een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de iPad te worden. Uiteraard vindt u bij ons een ruime selectie iPad 2018 hoezen die uw tablet bescherming bieden en in veel gevallen ook prettige functionaliteit toevoegen, zoals een standaard.

Luxe beschermhoezen van leer

Bij KloegCom.nl zijn we dol op hoogwaardige iPad hoezen, en dan het liefst van echt leer. Zo’n luxe map geeft uw iPad direct een hoogwaardige uitstraling, blijft lang mooi en ruikt natuurlijk heerlijk! U vindt bij ons dan ook een ruime keuze in iPad 2018 hoesjes van leer, met een grote variatie in kleuren, soorten leer en merken. We zijn onder meer trotse dealer van dbramante1928, Sena Cases en Twelve South.

iPad 2018 zakelijk gebruiken?

De iPad wordt steeds meer ingezet in bedrijven en organisaties, waarbij de behoefte aan betrouwbare bescherming evident is. In ons assortiment vindt u dan ook een ruime keuze in iPad 2018 hoezen voor professioneel zakelijk gebruik. Deze hoezen worden gekenmerkt door een hoge mate van bescherming, eventueel in combinatie met functionaliteiten die het gebruik van de iPad eenvoudiger of comfortabeler maken. Daarmee kan de inzet van de iPad verder verbreed worden. Denk hierbij aan iPad hoezen met toetsenbord, iPad cases met een handvat die het gebruik staand aanzienlijk comfortabeler maken, covers die uw iPad 2018 waterdicht maken of beveiligen tegen diefstal. Ook vindt u bij ons een uitgebreide range iPad bevestigingsmogelijkheden voor vrijwel elke denkbare situatie.

Inclusief de beste service

Kiest u voor een iPad 2018 case uit onze collectie, dan krijgt u deze altijd geleverd met de beste service. Snelle levering vanuit ons eigen magazijn, gratis verzending en uitstekende aftersales verzekeren u ervan dat u altijd goed geholpen wordt. Niet voor niets beoordelen klanten onze service met een 9,5!

iPad cases voor elk model

Naast onze iPad 2018 hoesjes vindt u bij ons ook voor alle andere modellen iPad cases. Of u nu een wat ouder model of de nieuwste iPad Pro heeft, wij hebben de bijpassende hoes. Ontdek bijvoorbeeld:

- iPad Pro 10.5 2017 hoezen
- iPad Pro 12.9 2017 hoezen
- iPad Mini 4 hoesjes
- iPad 4 casesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice