Filteren


Ja
Ja

iPad Pro 10.5 hoesjes

Hoezen voor de iPad Pro 10.5

De iPad Pro 10.5 is de opvolger van de iPad Pro 9.7 en stuwt de mogelijkheden van de iPad naar nieuwe hoogtes. Nog sneller met de nieuwe A10X processor, grafisch nog sterker en voorzien van een volledig nieuw, razendsnel scherm is het echt een nieuw hoofdstuk in de iPad line-up. Wat echter is gebleven, is de kwetsbaarheid: ook deze iPad is niet zo goed bestand tegen de gevaren van dagelijks gebruik. Kies dus een mooie iPad Pro 10.5 case zodat u zorgeloos kunt genieten van dit geweldige device.

Extra functionaliteit

Als de bescherming die een iPad Pro 10.5 hoesje biedt nog niet genoeg is, dan helpen de handige functies waar veel cases over beschikken wellicht om u over de streep te trekken. Veel daarvan worden inmiddels als onmisbaar beschouwd: wat is een iPad immers zonder standaard? Al onze hoezen bieden dan ook mogelijkheden om de iPad neer te zetten, met soms uitgebreide verstelmogelijkheden. Daarnaast zijn er echter ook hoezen met bergruimte, een plek om de Apple Pencil op te bergen, ruimte voor pasjes, of zelfs een geïntegreerd toetsenbord. Of wat dacht u van een waterdichte iPad Pro 10.5 hoes? Al deze eigenschappen vindt u terug in ons assortiment en maken van de case echt een verlengstuk van uw iPad.

Kwaliteit gegarandeerd

De iPad Pro 10.5 cases in ons assoritiment voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan producten stellen. Dit betekent dat de hoesjes een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben, met voor de prijsklasse een goed materiaalgebruik, nette afwerking en altijd een perfecte pasvorm. Bij KloegCom.nl kunt u bovendien rekenen op de beste service. Of u nu voor aankoop advies wenst of vragen heeft over bepaalde details, of na aankoop met een probleem te maken krijgt: u kunt reken op onze ondersteuning en hoog gewaardeerde service.

Hoesjes voor alle iPads

Naast de iPad Pro 10.5 hoesjes vindt u ook iPad hoesjes voor alle andere modellen iPad in ons assortiment. Weet u niet zeker welke iPad u precies heeft? Klik hier om eenvoudig te identificeren welke iPad u heeft.

- iPad 9.7 2017 hoesjes
- iPad Pro 12.9 hoezen
- iPad mini 4 hoesjes
- iPad Air 2 hoezen


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice