Opladers voor Smartphone en Tablet

Lightning Opladers: alleen mét MFI

Onze Lightning opladers voor de Apple iPad of iPhone zijn, net als onze autoladers, altijd voorzien van de officiële MFI chip. Deze “Made For iPhone/iPad” chip is benodigd voor een goede werking van de oplader. Fabrikanten van deze Lightning opladers betalen licentiekosten aan Apple om deze chip te verkrijgen, wat er helaas in resulteert dat deze officiële opladers veelal iets duurder zijn dan goedkope alternatieven. Het is echter een bekend probleem bij niet-officiële Lightning opladers dat ze na een update ineens niet meer kunnen werken en foutmeldingen op de aangesloten iPhone of iPad veroorzaken. Bovendien is er bij dit soort imitatie opladers geen controle op de kwaliteit en veiligheid, met alle risico’s van dien. Doordat al onze opladers over de officiële chip beschikken en aan alle veiligheidseisen voldoen, hoeft u daar bij ons dus niet voor te vrezen.

USB-C Opladers

Smartphones en tablets met USB-C aansluiting zijn inmiddels bij vrijwel alle merken de standaard. Bovendien worden deze devices geavanceerder en halen daardoor steeds hogere laadsnelheden. Om optimaal van die nieuwe technologie te profiteren, is het van belang de juiste USB-C oplader te kiezen. Voldoende output, veelal uitgedrukt in het aantal Watt, en ondersteuning voor Power Delivery 3.0, Quick Charge of GaN techniek zijn belangrijke zaken om op te letten. Met behulp van onze filters vindt u snel de ideale oplader waarmee u al het potentieel van uw device kunt benutten.

USB-A Opladers: altijd goed!

Tot slot zijn er nog de opladers met standaard USB-A aansluiting. Hierop kan iedere USB-A kabel aangesloten worden, of er aan de andere kant nu een Lightning, USB- C of micro-USB connector zit. Zeker als de apparaten in huis over verschillende aansluitingen beschikken een uitkomst. Bovendien is een USB muurlader toekomstbestendig: als uw nieuwe toestel een andere aansluiting heeft, hoeft u enkel de kabel te vervangen en niet de gehele oplader.

De oude vertrouwde Micro-USB Opladers

Vele jaren lang is micro-USB de standaard aansluiting geweest voor smartphones en tablets. Hoewel USB-C inmiddels de nieuwe standaard is, bestaat er een grote kans dus dat ook úw device nog over een Micro-USB aansluiting beschikt. Daarom vindt u ook voor deze aansluiting passende opladers.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice