Opladers voor Smartphone en Tablet

Lightning Opladers: alleen mét MFI

Onze Lightning opladers voor de Apple iPad of iPhone zijn, net als onze autoladers, altijd voorzien van de officiële MFI chip. Deze “Made For iPhone/iPad” chip is benodigd voor een goede werking van de oplader. Fabrikanten van deze Lightning opladers betalen licentiekosten aan Apple om deze chip te verkrijgen, wat er helaas in resulteert dat deze officiële opladers veelal iets duurder zijn dan goedkope alternatieven. Het is echter een bekend probleem bij niet-officiële Lightning opladers dat ze na een update ineens niet meer kunnen werken en foutmeldingen op de aangesloten iPhone of iPad veroorzaken. Bovendien is er bij dit soort imitatie opladers geen controle op de kwaliteit en veiligheid, met alle risico’s van dien. Doordat al onze opladers over de officiële chip beschikken en aan alle veiligheidseisen voldoen, hoeft u daar bij ons dus niet voor te vrezen.

De USB-C Opladers komen eraan!

De USB type C opladers zijn relatief nieuw. Deze aansluiting is aan een stevige opmars bezig, en steeds meer smartphones, tablets én laptops beschikken over deze aansluiting. De USB-C aansluiting is omkeerbaar, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Bovendien wordt deze connector door vele merken gebruikt, waardoor deze naar verwachting binnen korte tijd de universele standaard zal worden. Zijn er ook nadelen? In principe niet echt! Wel is het van belang om rekening te houden met de benodigde specificaties van een USB type C oplader. Die zijn bij een smartphone of tablet anders dan bij een laptop, ook al is het stekkertje uitwisselbaar.

De vertrouwde Micro-USB Opladers

Vele jaren lang is micro-USB de standaard aansluiting geweest voor smartphones en tablets. Grote kans dus dat ook úw device over deze aansluiting beschikt. Het voordeel van deze aansluiting is dat deze universeel is en de opladers daardoor relatief goedkoop zijn. Uiteraard voldoen al onze opladers aan alle veiligheidseisen: een prettige gedachte!

USB Opladers: altijd goed!

Tot slot zijn er nog de opladers met standaard USB aansluiting. Hierop kan iedere USB kabel aangesloten worden, of het er nu één met Lightning, USB type C of micro-USB aansluiting is. Zeker als de apparaten in huis over verschillende aansluitingen beschikken een uitkomst. Bovendien is een USB muurlader toekomstbestendig: als uw nieuwe toestel een andere aansluiting heeft, hoeft u enkel de kabel te vervangen en niet de gehele oplader.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice