Filteren


Ja
Ja

iPhone 8 Plus hoesjes

Hoesjes voor de iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus is gepresenteerd als de opvolger van de iPhone 7 Plus en is de grotere uitvoering van de iPhone 8. Het design is op het eerste gezicht niet veranderd, maar er is toch sprake van een belangrijke wijziging: de achterkant van de nieuwe iPhone is in tegenstelling tot zijn voorganger van glas. Dit maakt het mogelijk om de iPhone 8 Plus draadloos op te laden. Verder is de nieuwe telg van de iPhone familie er uiteraard ook weer op vooruit gegaan wat betreft de specificaties en de camera. Met een goed iPhone 8 hoesje beschermt u uw toestel, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Geen overbodige luxe met al dat glas...een screenprotector is dan ook geen overbodige luxe!

Verlengstuk van de iPhone

Uiteraard koopt u een iPhone 8 Plus hoesje voornamelijk om uw telefoon mee te kunnen beschermen. Het is echter zo dat telefoonhoesjes steeds meer een verlengstuk van uw iPhone worden, doordat ze extra functies kunnen vervullen. Het beste voorbeeld daarvan zijn de opbergvakjes voor pasjes waarover steeds meer iPhone cases beschikken. U kunt daar eenvoudig uw belangrijkste passen in opbergen, zodat u uw portemonnee wat vaker thuis kunt laten als u even snel de deur uit gaat.

Nu we steeds vaker video’s en series op onze telefoons bekijken, zijn ook de iPhone 8 Plus hoesjes met een standaardje erg populair. Daarmee zet u uw toestel in een handomdraai rechtop neer om comfortabel te kunnen kijken. Verder zijn er ook nog andere opties, zoals iPhone hoesjes met een magnetische bevestiging of een handig make-up spiegeltje.

Altijd actueel

U vindt bij ons veel iPhone 8 Plus cases van bekende merken die meermaals per jaar een nieuwe collectie presenteren. Hierdoor vindt u bij ons altijd hoesjes die perfect passen in de nieuwste trends en mode. Daarnaast zorgen we ook altijd voor klassieke, tijdloze opties om uw iPhone 8 Plus mee te beschermen, zoals zwarte en bruine leren hoesjes. Wat uw smaak ook is: u slaagt vast bij ons!

De beste service

Kiest u voor één van onze iPhone 8 Plus hoesjes? Dan profiteert u van onze hoog gewaardeerde service. Zo kunt u rekenen op onze snelle levering uit voorraad, betaalt u nooit verzendkosten en kunt u vertrouwen op onze uitstekende service als er eens iets tegen valt. U heeft bijvoorbeeld 30 dagen bedenktijd en ons advies is deskundig en gratis.

Hoesjes en cases voor alle iPhones

Uiteraard vindt u bij KloegCom.nl ook vele iPhone hoesjes voor alle andere modellen, met een grote keuze in merken, materialen en kleuren. Neem dus snel een kijkje bij:

- Onze iPhone 6s hoesje
- Onze iPhone 6s Plus hoesjes
- Onze iPhone 7 hoesjes
- Onze iPhone SE hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice