Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone 6 / 6s hoesjes

De beste iPhone 6 / 6s hoesjes

We bieden u een prachtige collectie iPhone 6/6s hoesjes, met veel bijzondere en luxe merken, maar ook gunstig geprijsde iPhone hoesjes met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bij het samenstellen van ons assortiment iPhone 6/6s hoesjes worden hoge kwaliteitseisen gehanteerd op het gebied van materiaalgebruik, afwerking en pasvorm. Dat laatste is buitengewoon belangrijk om een goede bescherming en gebruiksgemak te garanderen. De keuze voor een iPhone 6 hoesje of iPhone 6s hoesje van ons is dus altijd een uitstekende keuze! We bieden bovendien 30 dagen bedenktijd, indien het iPhone 6/6s hoesje toch niet volledig aan uw wensen voldoet.

iPhone 6s hoesje: luxe of noodzaak?

We leven dagelijks met onze telefoon in de hand. De kans dat hij een keer valt, iets te hard neerkomt of nat wordt, is aanwezig. Zonder een iPhone hoesje om de smartphone is er een groot risico op schade. Het scherm kan verbrijzeld raken, de achterkant kan ontwricht worden, of er kan vocht in uw iPhone terechtkomen. U kunt echter eenvoudig een dikke streep zetten door deze rampscenario's. Hoe? Door online een van de iPhone 6 en 6s hoesjes te bestellen. Voortaan overal onbekommerd en vrij bellen, appen, facetimen en internetten? Dan kan met een hip en functioneel smartphonehoesje!

iPhone 6/6s hoesjes bieden alleen maar voordelen

Met een van de iPhone 6/6s hoesjes uit ons assortiment, krijgt uw iPhone een betrouwbare bescherming. Uiteraard beschermen sommige hoesjes beter dan andere: daarom is het goed om voor uzelf te bepalen welk type hoesje voldoende bescherming biedt voor uw gebruik. Waar voor sommigen een slanke hardcase afdoende beschermt, zal voor anderen een steviger iPhone 6/6s hoesje een verstandiger keuze zijn. Daarnaast beschikken bepaalde cases over handige functionaliteiten die het gebruik van uw iPhone nog prettiger maken. Denk aan een standaard-functie waarmee de iPhone rechtop neergezet kan worden, een bookcase met bergruimte voor pasjes, eventueel voorzien van een uitneembare hardcase zodat u prettig met de iPhone los kunt bellen.

Een grote en afwisselende collectie iPhone 6/6s hoesjes

Alle iPhone 6 hoesjes, iPhone 6s hoesjes in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame, kwalitatief hoogstaande materialen Dankzij onze hoge kwaliteitseisen bent u verzekerd van een perfecte pasvorm die op geen enkele wijze stoort in het gebruik van de iPhone. Categorieën waar u uit kunt kiezen zijn onder andere leren en kunstleren flipcases, hardcase en softcase telefoonhoesjes en insteekhoesjes. Erg gewild zijn portemonnee-hoesjes, waarbij de naam de dubbele functie al aangeeft: zowel hoesje als portemonnee! Ook die zijn ruim vertegenwoordigd in onze collectie. En niet te vergeten de super trendy designer hoesjes voor de iPhone 6 & 6s, ontworpen door bekende fashion merken en designers.

Een iPhone 6 of 6s hoesje bestelt u online!

Ons assortiment iPhone 6 en iPhone 6s hoesjes is groter dan in welke fysieke winkel dan ook. Voor telefoonhoesjes hoeft u de deur dus niet meer uit! Bestelt u voor 19.00 uur, dan heeft u de hoes morgen al in huis. Onze service is daarbij uitstekend. U krijgt bij alle iPhone 6/6s hoesjes 30 dagen bedenktijd en uw aankoop wordt gratis verzonden.

Een goed iPhone 6/6s hoesje is een must!

Loop geen risico met uw dierbare iPhone 6 of iPhone 6s. U kunt niet zonder uw smartphone, en uw telefoon kan niet zonder een goed hoesje. Bestel het iPhone 6 of 6s hoesje van uw keuze nu in een paar klikken. Het is de investering meer dan waard!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice