Samsung Hoesjes

Samsung telefoonhoesjes en tablethoesjes vindt u in het uitgebreide assortiment van KloegCom.nl. Welke Samsung smartphone of tablet u ook heeft, we hebben altijd een op maat gemaakte case beschikbaar! Kies hier welk Samsung toestel u heeft, dan tonen wij u de hoesjes die wij er voor hebben.Samsung telefoonhoesjes

Galaxy A-serie

Galaxy M-serie

Galaxy Note-serie

Galaxy S-serie

Galaxy Xcover-Serie

Galaxy Z-serie

Samsung tablet casesTelefoonhoesjes voor Samsung smartphones

Samsung telefoonhoesjes voor elke smaak

Dankzij ons ruime assortiment telefoonhoesjes, zijn er voor elke verschillende Samsung smartphone meer dan genoeg hoesjes om uit te kiezen. We bieden een brede keuze in kleuren, materialen en soorten hoesjes, en hebben ook altijd een leuke selectie prints. Hierdoor is voor elke smaak een passende case te vinden! Denk hierbij aan:

- Leren hoesjes
- TPU hoesjes
- Bookcases
- Portemonnee hoesjes
- Doorzichtige hoesjes
- Hoesjes met print

Waar uw keuze uiteindelijk ook op valt, u kunt erop rekenen dat onze Samsung telefoonhoesjes uw toestel op doeltreffende wijze beschermen tegen ongelukjes en beschadigingen.

Bescherming op niveau

Zonder een goed hoesje om uw Samsung telefoon is zo’n mooi apparaat behoorlijk kwetsbaar. Het risico op kostbare schade is groot: zelfs een kort moment van oplettendheid kan al zorgen voor schades zoals:

- Gebarsten scherm
- Deuken en krassen op de behuizing
- Schade aan de camera
- Waterschade

Hoewel geen enkele bescherming de kans op schade naar nul brengt, verkleint u de kans wel enorm door een goed hoesje om uw Samsung smartphone te doen. Onze telefooncases zijn op maat gemaakt, sluiten strak aan en zijn veelal gemaakt van schokabsorberende materialen om de beste bescherming te kunnen bieden. Wilt u de bescherming verder verhogen? Dan hebben we voor bijna elke Samsung smartphone een passende screenprotector.

Hoesjes voor de nieuwste Samsung smartphones

Voor de nieuwste Samsung telefoons hebben wij al hoesjes in huis. Ontdek nu al cases voor de nieuwste 2020 Samsung toestellen, bijvoorbeeld Samsung Galaxy A71 hoesjes en Samsung Galaxy A51 hoesjes, maar ook Samsung Galaxy S20 hoesjes, Samsung Galaxy S20+ hoesjes en Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes zijn al verkrijgbaar.

Veelal zijn de telefoonhoesjes voor nieuwe toestellen al vóór release op voorraad, zodat u uw nieuwe Samsung direct uit de doos kunt beschermen!

Samsung Galaxy Tab tablethoesjes

Ook voor hoesjes voor uw Samsung Galaxy Tab kunt u bij ons terecht. Hierbij proberen wij voor elke nieuwe Galaxy Tab te zorgen voor een overzichtelijke selectie met de belangrijkste soorten hoezen, zoals tablethoesjes met toetsenbord, kind tablethoezen en waterdichte tabletcases.

Goede kwaliteit voorop

Wij vinden het belangrijk dat onze Samsung hoesjes een uitstekende kwaliteit bieden. We letten dus extra goed op de prijs/kwaliteit verhouding van onze cases. Zaken waarop wij ons assortiment selecteren, zijn het materiaalgebruik, de afwerking en natuurlijk een perfecte pasvorm. Hierdoor kunnen wij zonder voorbehoud staan voor de kwaliteit van onze producten!

Maak kennis met onze uitstekende service

Alle hoesjes en accessoires die u bij KloegCom.nl vindt, komen standaard inclusief onze bewezen service. We leveren uw bestelling razendsnel uit onze eigen voorraad, bezorgen vertrouwd via PostNL en zijn zowel voor als na aankoop uw aanspreekpunt voor vragen of eventuele problemen. Niet voor niets worden wij uitstekend beoordeeld door onze klanten!
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice