Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

Samsung Galaxy A51 hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy A51

Met de Samsung Galaxy A51 heeft Samsung wederom een prachtige smartphone uitgebracht. De opvolger van de Samsung Galaxy A50 heeft zoals altijd verbeteringen op het gebied van prestaties, een beter scherm, maar bovenal een veel betere camera gekregen. Een top toestel waar u jaren lang plezier van kunt hebben. Met een Samsung Galaxy A51 hoesje verzekert u zichzelf daarvan: zo’n hoesje voorkomt immers lelijke krassen of ergere beschadigingen indien u de telefoon een keer zou laten vallen. Een veilig idee, zo’n telefoonhoesje.

Samsung Galaxy A51 bescherming

Dat de bescherming van een Samsung Galaxy A51 hoesje geen overbodige luxe is, blijkt wel uit de statistieken. Onderzoek door het merk ZAGG toonde aan dat maarliefst 48 procent van de smartphones in gebruik schade had. Krassen en barsten in het scherm en de behuizing waren daarbij de meest genoemde schades. Gebruikt u echter één van onze Samsung Galaxy A51 cases, dan hoeft u niet bang te zijn voor zulk onheil. De telefoonhoesjes zijn speciala ontworpen om te beschermen tegen allerhande schades, door gebruik te maken van schokabsorberende, onbreekbare materialen zoals:

- Leer
- Kunstleer
- TPU

Bovendien kunt u kiezen uit verschillende typen hoesjes, van eenvoudige slanke cases die alleen de randen en achterkant bedekken tot rondom omsluitende mapjes of bookcases.

Voegt functionaliteit toe

Deze laatste categorie, de Samsung Galaxy A51 bookcases, is bijzonder populair. Dit is in belangrijke mate te danken aan de extra functionaliteit die dit soort mapjes te bieden heeft. Veelal beschikken deze telefoonhoesjes over een pasjeshouder: vakjes waar u uw pinpas, rijbewijs of ov-kaart in kunt opbergen en zo altijd bij de hand heeft. Ook kunnen veel van deze Galaxy A51 hoesjes als een standaardje gebruikt worden, zodat de telefoon rechtop kan staan. Ideaal als u handsfree wilt videobellen of in de trein uw favoriete serie kijkt.

Kies voor kwaliteit

Bij KloegCom.nl geloven we in kwaliteit. U heeft uw Samsung Galaxy A51 hoesje de komende maanden of zelfs jaren elke dag veelvuldig in handen, dus dan mag u best iets moois kiezen, toch? Daarom selecteren we alleen telefoonhoesjes die aan onze eisen voldoen van gerenommeerde merken als CaseBoutique en CaseMe. Hierdoor bent u zeker van kwaliteit, met de garantie die daarbij hoort. Bovendien vindt u bij ons mooie hoesjes voor alle andere modellen. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

- Samsung Galaxy A71 hoesjes
- Samsung Galaxy S20 hoesjes
- Samsung Galaxy A10 hoesjes
- Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes

Zoekt u een ander model? U vindt hier al onze Samsung telefoonhoesjes.
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice