Terug naar alle merken

ZAGG iPad Keyboard hoesjes

De ZAGG Keyboard hoesjes voor iPad Air en iPad Air 2 zijn zeer goed doordachte, kwalitatief hoogstaande hoezen met geïntegreerd toetsenbord die u helpen de iPad zo optimaal mogelijk in te zetten. Alle getoonde hoezen zijn op voorraad en direct leverbaar. Wilt u advies welk ZAGG toetsenbord hoesje de beste keuze voor u zou zijn? Aarzel dan niet en neem contact op met onze deskundige klantenservice.

Alle ZAGG iPad toetsenbord hoezen:

ZAGG Toetsenborden: voor élke gebruiker

In haar range iPad toetsenbord hoesjes heeft ZAGG aan verschillende gebruikers gedacht. Van de ZAGG Slim Book, die de nadruk legt op een zo dun mogelijk ontwerp, tot de ZAGG Rugged Book, die een extreem hoge mate van bescherming combineert met de functionaliteit van een fysiek toetsenbord. Het gebruik van verlichte toetsen in veel van de ZAGG keyboard cases is een feature die al snel onmisbaar zal blijken te zijn...en wat dacht u van een gebruiksduur tot wel 2 jaar (!) op één acculading? ZAGG maakt het mogelijk!

Slim ontworpen ZAGG keyboard cases

Alle toetsenbord hoesjes van ZAGG kenmerken zich daarnaast door de afneembare iPad case, zodat de iPad indien gewenst los, zonder toetsenbord, gebruikt kan worden. Dit werkt bovendien zeer eenvoudig dankzij het gebruik van magneten om de iPad op zijn plek te houden. Dit maakt het bovendien mogelijk de iPad op tal van verschillende manieren in de hoes te gebruiken. Zo verandert u de ZAGG keyboard case eenvoudig in een standaard, of verstopt het toetsenbord achter de iPad voor gebruik met één hand.

Ideaal voor zakelijk iPad gebruik

De ZAGG iPad Keyboard Cases zijn ideaal voor gebruik in zakelijke settings. Door hun hoge kwaliteit, zijn het producten waarop u kunt vertrouwen bij intensief gebruik. Wij vertellen u graag over de voordelen van het gebruik van ZAGG toetsenbord hoezen in uw organisatie en brengen graag vrijblijvend een offerte uit wanneer u grotere aantallen wenst af te nemen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice