Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPad Pro 12.9 2020 hoesjes

Hoesjes voor de iPad Pro 12.9 2020

De nieuwe iPad Pro 12.9 2020 is een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van de iPad. Niet eerder presenteerde Apple een iPad die zo krachtig en veelzijdig is. De opvolger van de iPad Pro 12.9 2018 behoudt vrijwel hetzelfde design, maar werd onder de motorkap weer krachtiger en sneller. De nieuwe iPad is het snelst te herkennen aan de achterzijde, waar voor het eerst een camera met twee lenzen én een zeer geavanceerde LiDAR scanner te vinden is.

iPad Pro 12.9 2020 hoesjes en cases kopen


De iPad Pro kwam ook uit in een kleinere 11” versie, waarvoor u onze cases kunt vinden bij de iPad Pro 11 2020 hoesjes.

Bescherm uw kostbare iPad

Iets wat de iPad Pro 12.9 2020 gemeen heeft met zijn voorganger, is dat het een kostbaar apparaat is. Daarom is een goed hoesje geen overbodige luxe: je moet er toch niet aan denken dat de iPad door een ongelukje een lelijke beschadiging oploopt of een kostbare reparatie nodig heeft. Doordat al onze hoesjes op maat gemaakt zijn, is de pasvorm uitstekend. De iPad klikt er als gegoten in, en wordt veelal geheel omsloten zodat de kans op schade zo klein mogelijk wordt. Wiltu de kans nog verder terug brengen? Combineer uw case dan met en screen protector. Natuurlijk zijn er ook nog heftiger ‘rugged’ iPad Pro 12.9 2020 hoesjes die zelfs in de meest ruige omstandigheden bescherming bieden, maar dat is voor normaal gebruik veelal teveel van het goede.

Haal álles uit uw iPad Pro 12.9 2020

Naast de bescherming van een iPad Pro 12.9 2020 hoesje hebben bijna al onze cases extra functionaliteit te bieden. Een hoesje kan echt helpen om álles uit uw iPad te halen. Wat hierbij het eerst te binnen schiet, is de mogelijkheid om uw iPad neer te zetten. Bijna al onze iPad Pro 12.9 cases beschikken over een standaard, waarmee u de iPad in verschillende standen rechtop of juist licht hellend kunt positioneren. U zult merken dat deze functie al snel onmisbaar is, of u deze nu gebruikt om video’s te kijken of op het scherm te tekenen. Andere functies die u door een iPad Pro 12.9 hoes aan uw device kunt toevoegen zijn bijvoorbeeld een handvat of schouderband voor comfortabel gebruik als u staat, of wat dacht u van een iPad Pro 12.9 case met toetsenbord en touchpad of een waterdichte iPad case?

Uw eigen stijl

Door ons ruime aanbod iPad Pro 12.9 2020 hoezen is er altijd een exemplaar dat goed past bij uw persoonlijke stijl. Alle iPads zien er immers hetzelfde uit: een beetje persoonlijkheid kan geen kwaad en met een iPad hoesje in uw smaak lukt dat zeker!

Kwaliteit prominent voorop

De iPad Pro 12.9 2020 cases in het assortiment van KloegCom.nl zijn van uitstekende kwaliteit. In welke prijsklasse u ook shopt, u kunt erop rekenen dat u waar voor uw geld krijgt. Daarnaast profiteert u ook van onze uitstekend beoordeelde service: of u nu vooraf advies wenst of na aankoop tegen een probleem aanloopt. Onze klantenservice heeft kennis van zaken en kunnen zelfs de meest gedetailleerde vragen voor u beantwoorden.

iPad hoesjes voor alle modellen

Naast de iPad Pro 12.9 2020 beschermhoezen die u in dit overzicht vindt, kunt u bij KloegCom.nl ook voor alle andere iPads perfect passende cases vinden. Ook voor andere accessoires, zoals opladers, USB-C adapters, of stands bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook eens:

- iPad Air 3 2019 hoesjes
- iPad 10.2 2019 hoesjes
- iPad Mini 5 2019 hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice