Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone 11 Pro hoesjes

Luxe Hoesjes voor iPhone 11 Pro

Met de iPhone 11 Pro heeft Apple wederom een kunststukje neergezet. De iPhone 11 Pro is de directe opvolger van de iPhone Xs. Het is Apple toch weer gelukt om aanzienlijke verbeteringen door te voeren in deze nieuwe iPhone, waarbij de vooruitgang vooral zit in de vernieuwde camera, een verbeterd scherm en een flink verbeterde accuduur. Belangrijke punten dus, waar u als gebruiker daadwerkelijk iets van merkt! Dan is er ook nog een prachtige nieuwe kleur bij gekomen: Midnight Green. De mat glazen achterzijde is ook nieuw, maar schijnt wel krasgevoelig te zijn. Een mooi iPhone 11 Pro hoesje voorkomt krassen en zorgt ervoor dat u lang van uw prachtige toestel kunt genieten.

Hoesjes voor de nieuwe iPhone 11 Pro

Kwaliteit voorop bij KloegCom.nl

De iPhone 11 Pro is volgens ons één van de beste smartphones ter wereld, en daar horen wat ons betreft ook enkel de beste iPhone 11 Pro cases ter wereld bij. Kwaliteit staat daarom voorop in onze collectie. Bij het samenstellen van ons assortiment kiezen we enkel de merken die volgens ons de iPhone waardig zijn. Dat betekent dat ze een fraai design moeten hebben, met een perfecte pasvorm voor het toestel, een feilloze afwerking en hoogwaardig materiaalgebruik.

Hoe kiest u uw perfecte iPhone 11 Pro hoesje?

Het kiezen van een iPhone 11 Pro case is best een belangrijk iets. U zult het hoesje van uw keuze immers lange tijd elke dag in handen hebben. Ga daarom goed voor uzelf na welke eigenschappen u belangrijk vindt en zoekt in een telefoonhoesje. Beperk u niet alleen tot de looks, maar ook functionele aspecten. In welke mate heeft u bijvoorbeeld bescherming nodig. Laat u het toestel geregeld vallen en moet het iPhone 11 Pro hoesje daar optimaal tegen bestand zijn of komt zo’n val eigenlijk nooit voor? Wilt u een iPhone hoesje met vakjes voor pasjes? Is een standaardje relevant voor u? Middels dit soort vragen kunt u het overweldigende aanbod iPhone hoesjes filteren tot alleen de voor u relevante opties overblijven.

Onze Service is inbegrepen

Welk iPhone 11 Pro hoesje u uiteindelijk ook kiest: we leveren deze altijd snel uit onze eigen voorraad en inclusief onze geprezen service. Zowel voor als na aankoop kunt u op ons rekenen voor gedegen advies, gedetailleerde productkennis en prettige service voor het geval er iets mis gaat met het product. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Cases voor alle iPhone modellen

Naast de iPhone 11 Pro hoesjes op deze pagina vindt u bij ons ook iPhone hoesjes voor alle andere versies. Ook als u een ander merk telefoon heeft, kunt u bij ons terecht: van Samsung hoesjes tot Sony en Nokia hoesjes. Neem ook zeker een kijkje bij onze:

- iPhone 11 Pro Max hoesjes
- iPhone 11 hoesjes
- iPhone Xr hoesjes
- iPhone Xs Max hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice