Hoesjes

Hoesjes op maat

Een smartphonehoesje, tablethoes of e-reader case beschermt het best als deze specifiek op maat gemaakt is voor uw apparaat. De hoes sluit dan perfect aan op de behuizing van uw device, de openingen voor toetsen en aansluitingen zitten op de juiste plek en ook de camera die veelal op de achterzijde zit blijft volledig bruikbaar. Hoesjes worden tegenwoordig zo precies op maat gemaakt dat ze veelal maar voor één specifieke smartphone, tablet of e-reader passend zijn. Het is daarom zeer belangrijk dat u goed oplet of het hoesje van uw keuze geschikt is voor uw device. Door op deze pagina het merk van uw toestel te kiezen en op de volgende pagina het precieze model te selecteren, weet u zeker dat u een juiste keuze maakt.

Een case: meer dan bescherming alleen

De bescherming die een hoesje om de smartphone, tablet of e-reader biedt is voor velen de belangrijkste reden een cover te gebruiken. Een case kan echter zoveel meer zijn: afhankelijk van het soort hoesje dat u kiest voegt een hoesje extra functionaliteit toe die u helpt alles uit uw device te halen.

Hoesje als portemonnee

Kiest u voor een smartphone walletcase, dan kunt u uw portemonnee in het vervolg gerust thuis laten. Een walletcase heeft veelal meerdere vakjes voor pasjes, en een vakje waarin bonnetjes of papiergeld opgeborgen kan worden. Zeker nu we steeds meer pinnen en ook het rijbewijs en de OV-chipkaart een pasje zijn, vormt een walletcase een serieus alternatief voor een losse portemonnee.

Cases met standaard

Kiest u een standcase voor uw tablet of smartphone, dan kan het hoesje tevens als standaard dienen voor uw device. Afhankelijk van de hoes zet u het scherm staand of liggend rechtop, zodat u zonder het toestel vast te hoeven houden comfortabel kunt genieten van een filmpje, kunt videobellen of binnenkomende berichten in de gaten kunt houden.

Waterdichte covers

Met een waterdichte case gebruikt u uw smartphone of tablet zonder te hoeven vrezen voor waterschade in en om het zwembad, op het strand of op de boot. Bovendien wordt het mogelijk onder water foto's te maken of te filmen. Met de steeds beter wordende camera's op smartphones en een waterproof case is serieuze onderwaterfotografie binnen handbereik. Uw vakantiefoto's zullen nooit meer hetzelfde zijn!

De beste merken hoesjes

Met trots vertegenwoordigt KloegCom.nl vrijwel alle bekende hoesjes merken. Merken die veelal al vele jaren gespecialiseerd zijn in het maken van cases en daardoor bewezen kwaliteit leveren. Daarnaast hebben wij een groot aantal bekende fashion merken in ons assortiment die u de kans geven uw smartphone of tablet in de stijl van uw favoriete merk te steken.

Vragen?

Door de grote variatie in soorten en maten hoesjes kan het prettig zijn om uw keuze te maken met hulp van onze deskundige klantenservice. Wenst u advies of heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice