MacBook Sleeves

Perfect passende MacBook sleeve

In ons assortiment vindt u MacBook sleeves van vele bekende A-merken die al vele jaren bewezen kwaliteit leveren. Daarbij bedoelen we niet alleen de kwaliteit van het materiaal gebruik en de afwerking, maar ook nadrukkelijk de pasvorm van de MacBook sleeve. Merken als Woolnut maken hun MacBook sleeves namelijk perfect op maat voor een specifiek model MacBook. Deze sleeves passen zo goed, dat ze niet in de sleeve kunnen bewegen, om zo een optimale bescherming te garanderen.

Hoe kiest u uw MacBook sleeve?

Bij het kiezen van uw MacBook sleeve zal het ontwerp voor velen de doorslag geven. Ga voor een sleeve in uw lievelingskleur of kies een print die helemaal in de smaak valt. Mocht u echter een meer afgewogen keuze willen maken, dan zijn er verschillende aspecten waarop u kunt letten, zoals het materiaalgebruik, de sluiting en functionaliteit.

Het materiaal van de MacBook sleeve

In ons assortiment MacBook Sleeves kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals neopreen, memory-foam en leer. Elk van deze materialen hebben een geheel eigen uitstraling, van de moderne look van zacht glanzend neopreen tot de authentieke look van natuurlijke materialen als leer en wolvilt. Waar u voor gaat, hangt uiteraard geheel van uw persoonlijke smaak af.

De sluiting van de MacBook sleeve

Een ander aspect waar u op kunt letten bij het kiezen van uw MacBook sleeve is de sluiting. Veel sleeves sluiten met een ritssluiting, een magneetsluiting, drukknoopsluiting of klittenband sluiting is minder gangbaar. Ook bij de ritssluitingen is er echter variatie: sommige sleeves ritsen vrijwel geheel rondom open, waar anderen enkel aan de bovenzijde open ritsen. Hoewel dit slechts een detail lijkt, beïnvloedt het de manier waarop u de MacBook sleeve dagelijks zult gebruiken. 

MacBook sleeve met extra bergruimte

Ook het laatste aspect is hierop van invloed: de functionaliteit. Veel MacBook sleeves hebben één vak waarin de MacBook in opgeborgen wordt. Er zijn echter ook sleeves met extra vakjes voorop zodat kleine accessoires zoals kabeltjes of een muis in de sleeve meegenomen kunnen worden. Onder andere de sleeves van Belkin, Knomo en Mujjo hebben zo’n extra bergvakje.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice