Terug naar alle merken

Urban Armor Gear hoesjes

Op deze pagina vindt u al onze Urban Armor Gear hoesjes voor iPhone, iPad en MacBook.

Ontdek de Urban Armor Gear cases

UAG hoesjes hebben in korte tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd. Met een Urban Armor Gear case voor uw iPhone of iPad hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en kunt u vertrouwen op absolute topbescherming. Tegelijkertijd zijn de hoesjes van UAG opvallend licht en slank in vergelijking met cases van concurrerende merken die eenzelfde beschermingsniveau bieden. Daarmee zijn de cases geschikt voor dagelijks gebruik.

UAG Cases: Bewezen Bescherming

Dat Urban Armor Gear hoesjes écht extreem goed beschermen wordt bevestigd door het feit dat ze kunnen voldoen aan militaire standaarden en testen. Om precies te zijn voldoet bijna iedere UAG cases aan de MIL STD 810G 516.6 standaard. Om hieraan te voldoen, moet de case 26 op rij van 1 meter 20 hoog op de grond vallen, zonder dat de hoes zelf of het device in de hoes beschadgigd raakt. Als dat geen garantie is voor een optimale bescherming, dan weten wij het ook niet meer! Toch niet overtuigd? Het ultieme bewijs werd in 2016 geleverd toen een iPhone met UAG hoesje aan een weerballon de meer dan 30km de ruimte in gestuurd werd, waarna het toestel de val terug naar de aarde probleemloos overleefde. De video van deze stunt ging viral en verzamelde wereldwijd miljoenen kijkers.

Kies uw perfecte UAG hoesje

Binnen de collectie van Urban Armor Gear vindt u iPhone hoesjes met verschillende designs en eigenschappen. Van de lichtgewicht Plasma en Pathfinder, naar de Trooper met ruimte voor pasjes, tot het topmodel Monarch. Daarnaast heeft UAG ook een fraaie bookcase in het assortiment met de naam Metropolis. Deze is bovendien ook verkrijgbaar als iPad hoes. Tot slot kunt u ook uw MacBook Pro de ultimale bescherming van UAG bieden.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice