Urban Armor Gear hoesjes

Urban Armor Gear robuuste smartphonehoesjes en tabletcases
UAG hoesjes hebben in korte tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd. Met een Urban Armor Gear case voor uw iPhone of Samsung Galaxy smartphone hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en kunt u vertrouwen op de absolute topbescherming.

Dat de hoesjes van Urban Armor Gear écht extreem goed beschermen wordt bevestigd door de militaire standaarden waar ze aan moeten voldoen op het gebied van valbestendigheid. De UAG cases voldoen aan  de MIL STD 810G 516.6 standaard, wat betekent dat ze tientallen keren vallen zonder schade aan de telefoon of het hoesje. Het ultieme bewijs werd echter geleverd toen een iPhone met UAG hoesje aan een weerballon de meer dan 30km de ruimte in gestuurd werd, waarna het toestel de val probleemloos overleefde - een video die viral ging en wereldwijd miljoenen kijkers had.

Verschillende soorten UAG hoesjes

Naast de cases die Urban Armor Gear voor onder andere de iPhone en Samsung Galaxy toestellen maakt, maakt het merk als één van de weinigen ook een extreem goed beschermende iPad hoesjes en MacBook cases.

Urban Armor Gear hoesjes en cases:

Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice