Autoladers voor Smartphone en Tablet

Autolader met Lightning, USB-C of Micro-USB?

In ons assortiment vindt u autoladers met verschillende aansluitingen. Uiteraard hangt het van het apparaat dat u wilt opladen af welke aansluiting u nodig heeft. Zo hebben bijna alle Apple devices tegenwoordig een Lightning autolader nodig, de meeste smartphones en tablets van andere merken vereisen een micro-USB autolader en de nieuwste generaties hebben een relatief nieuwe USB type C autolader nodig. Zodra u de juiste aansluiting gevonden heeft, is er echter nog meer te kiezen.

De Output van een Auto Oplader

Bij veel van onze autoladers staat de output aangeduid met de A van ampère, met een getal erbij. Dit geeft aan hoeveel stroom de autolader aan het aangesloten apparaat kan leveren, wat van invloed is op de snelheid waarmee het aangesloten device geladen kan worden. Het is goed te weten dat je nooit een te hoge output kunt kiezen: indien de lader bijvoorbeeld 2A kan leveren, en uw smartphone vraagt maar om 1A, dan levert dat geen probleem op.  Anderzijds kan een 1A oplader ook een apparaat dat 2A aankan opladen, alleen zal het opladen in die situatie meer tijd in beslag nemen dan wanneer u een autolader met 2A output had gehad. Steeds meer smartphones en tablets zijn in staat om extra snel te laden met zo’n hogere output, maar de opladers zijn daarentegen iets duurder. De input van alle opladers is 12-24V, waarmee ook op de motor, in de vrachtwagen, caravan of op de boo

Andere Verschillen Tussen Autoladers

In grote lijnen zijn er nog enkele andere verschillen tussen autoladers, die van invloed kunnen zijn op het gebruiksgemak. Zo zijn er opladers met een vaste kabel waarmee u nooit hoeft te zoeken waar het kabeltje gebleven is. Anderzijds zijn er ook autoladers met een USB aansluiting, waarmee het door middel van verschillende kabeltjes mogelijk is devices van verschillende merken op te laden. Dan zijn er ook nog auto opladers die meerdere apparaten tegelijk kunnen opladen, in en autohouder geïntegreerd zijn of zelf een geïntegreerde draadloze oplader hebben. Door de mogelijkheden goed af te wegen, kunt u van een autolader dus echt een onmisbaar accessoire in de auto maken.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice