Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPad Pro 12.9 (2018) hoezen

Hoesjes voor de iPad Pro 12.9 2018

De nieuwe iPad Pro is zonder twijfel één van de meest indrukwekkende tablets op de markt. Met deze iPad zet Apple wederom een flinke stap vooruit en geeft de iPad voor het eerst sinds de lancering van de eerste iPad een nieuw design waarbij de thuisknop is komen te vervallen. Ook de specificaties van de nieuwe iPad Pro 12.9 zijn indrukwekkend, waarbij bovendien de mogelijkheden dankzij de USB-C aansluiting uitgebreider zijn dan ooit tevoren. Met de iPad Pro 2018 hoezen in ons assortiment biedt u dit geweldige device bescherming en functionaliteit in een stijlvol jasje.

Exclusieve iPad cases van hoge kwaliteit

Zoals u van ons mag verwachten vindt u in onze collectie iPad Pro 12.9 2018 hoesjes niets dan kwaliteit. Mooie materialen zoals echt leer, fraai design en perfecte afwerking: dat zijn dingen waar wij ook zelf blij van worden. Daarbij wordt de functionaliteit nooit vergeten. U vindt daarom bij ons ook hoezen die juist ulitair van karakter zijn en hoofdzakelijk ontworpen zijn om onder elke omstandigheid de best mogelijke bescherming te bieden. Voor zakelijk gebruik in veeleisende omstandigheden is een dergelijke bescherming soms onontbeerlijk. Op deze wijze proberen we voor elke gebruiker, particulier of zakelijk, de ideale iPad Pro 12.9 (2018) case aan te bieden.

Op maat gemaakt & overal aan gedacht

Doordat de iPad Pro 12.9 2018 hoezen speciaal voor deze tablet ontworpen zijn, kunt u rekenen op een perfecte pasvorm. De cases zitten echt als een maatpak om de tablet heen, en zijn zo ontworpen dat alle funcitonaliteit van het apparaat behouden blijft. Zo zijn alle knopjes goed te bedienen, blijft de aansluiting voor de iPad Pro oplader vrij en heeft ook de camera alle ruimte om de mooiste foto’s te schieten. Veel fabrikanten van iPad cases houden daarnaast ook rekening met de nieuwe functies van de Apple Pencil 2. Deze kan magnetisch aan de zijkant van de iPad worden geplaatst om te koppelen en op te laden. Onze iPad Pro 12.9 hoesjes met Apple Pencil 2 houder houden hier optimaal rekening mee.

iPad hoezen voor elke iPad

Naast de iPad Pro 12.9 2018 hoezen die u op deze pagina vindt, hebben we ook voor alle andere modellen een fraaie collectie iPad cases beschikbaar. Ook voor tal van andere iPad accessoires kunt u bij ons terecht, zoals iPad hoofdsteunhouders, iPad USB-C adapters en iPad autoladers.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice