Ted Baker hoesjes

Ted Baker hoesjes voor iPhone en iPad bieden een unieke manier om uw device te beschermen en er een fashionable look aan te geven. Ontdek nu de nieuwste designs uit de AW18 collectie.

Elk seizoen nieuwe hoesjes van Ted Baker

Ieder seizoen wordt een nieuwe collectie Ted Baker iPhone hoesjes en iPad cases gepresenteerd, met prints en kleuren uit de kleding en accessoire collecties van dit geliefde fashion merk. Met een Ted Baker hoesje brengt u dus altijd de laatste mode naar uw device! In de nieuwste collectie vindt u ook enkele Ted Baker Samsung Galaxy S8 hoesjes én cases voor de Samsung Galaxy S8+.

De nieuwste Ted Baker cases

De nieuwste AW17 collectie Ted Baker hoesjes is vanaf begin september beschikbaar. De One Giant Leap collectie brengt wederom prachtige bloemmotieven en bijzondere kleuren. Ook voor heren zijn er weer enkele stijlvolle opties uitgekomen die uw iPhone in stijl beschermen. Er is bovendien keuze uit de Hard Shells en Folio cases. De laatste zijn de slanke bookcases die uw iPhone volledig rondom beschermen en van binnen een spiegeltje of ruimte voor een pasje hebben. Deze Ted Baker iPhone hoesjes zijn enorm populair, mede dankzij de onzichtbare magneetsluiting die hem zeer prettig in het gebruik maken.

Ted Baker hoesjes voor haar & hem!

Hoewel bloemen altijd een grote rol spelen in de designs van Ted Baker telefoonhoesjes, worden ook de heren nooit vergeten. Ted Baker was van originele zelfs een heren merk! In de collectie zijn daarom ook altijd Ted Baker cases voor heren te vinden, in stijlvolle, klassieke kleuren als zwart, donkerblauw en bruin in rustige designs die bij iedere outfit te combineren zijn. Voor de dames is er ook keuze uit Ted Baker hoesjes in rustige, effen kleuren, maar het meest populair zijn toch de covers met de prachtige bloemmotieven.

Slim ontworpen, fijn in gebruik

Welk Ted Baker telefoonhoesje u ook kiest, u bent niet alleen verzekerd van een uniek design, maar ook van goed doordachte ontwerpen die de hoesjes zeer prettig in het gebruik maken. Zo hebben de Ted Baker hoesjes om te beginnen altijd een perfecte pasvorm. Doordat het hoesje als gegoten om het toestel klikt en daarbij alle toetsen, aansluitingen en de camera vrij blijven, stoort de Ted Baker case niet in het gebruik. Dit geldt zowel voor de slanke hardcases als de populaire bookcases, die dankzij hun onzichtbare magneetsluiting tot de dunste in hun soort behoren. Deze magneetsluiting werkt bovendien twee kanten op, zodat het klepje van het Ted Baker hoesje ook tegen de achterkant vastgehouden wordt. Ted Baker telefoonhoesjes zijn dus zeker niet alléén geschikt voor fashionista’s: het zijn gewoon hele goede, prettige hoesjes.

Kies uw favoriete Ted Baker hoesje

Nu is het alleen nog een kwestie van jouw favoriete Ted Baker hoesje kiezen. En met de ruimste keuze van Nederland is dat nog best lastig! Natuurlijk hóéf je niet te kiezen...waarom niet af en toe wisselen? Welke case je ook kiest: al onze Ted Baker hoesjes zijn op voorraad en worden nog dezelfde dag opgestuurd zodat je maar héél even geduld hoeft te hebben om je smartphone in stijl te kunnen beschermen.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice