Terug naar alle merken

Ted Baker iPhone hoesjes

Ted Baker iPhone hoesjes bieden een unieke manier om uw device te beschermen en er een fashionable look aan te geven. Ontdek bij ons altijd de nieuwste collectie voor de nieuwste iPhone modellen!

Ted Baker iPhone telefoonhoesjes

Nieuwe Ted Baker hoesjes...ieder seizoen!

Elk seizoen wordt een nieuwe collectie Ted Baker iPhone hoesjes gepresenteerd, met prints en kleuren die direct afkomstig zijn uit de kleding en accessoire collecties van dit geliefde fashion merk. Met een Ted Baker hoesje brengt u dus altijd de laatste mode naar uw iPhone! Bovendien is Ted Baker er altijd snel bij als er een nieuwe iPhone uit komt, zodat u vanaf dag één in stijl van uw nieuwe iPhone kunt genieten.

De nieuwste Ted Baker cases

Naast de klassieke Ted Baker Mirror Folio die inmiddels al meer dan 10 jaar tot de populairste iPhone hoesjes behoort, staat de ontwikkeling niet stil. Een resultaat hiervan is de nieuwe Ted Baker Bio Case die volledig biologisch afbreekbaar is, tot en met de verpakking aan toe. Dit milieubewuste alternatief voor plastic iPhone hoesjes sluit aan op de verantwoorde weg die Ted Baker is ingeslagen. De Anti-Shock Cases van Ted Baker zijn daarentegen juist gericht op een zo goed mogelijke bescherming. Deze slanke iPhone hoesjes bieden dankzij speciaal materiaal in de randen een verrassend goede valbescherming aan uw toestel.

Ted Baker hoesjes voor haar & hem!

Hoewel bloemen altijd een grote rol spelen in de designs van Ted Baker telefoonhoesjes, worden ook de heren nooit vergeten. Ted Baker was van originele zelfs een heren merk! In de collectie zijn daarom ook altijd Ted Baker cases voor heren te vinden, in stijlvolle, klassieke kleuren als zwart, donkerblauw en bruin in rustige designs die bij iedere outfit te combineren zijn. Voor de dames is er ook keuze uit Ted Baker hoesjes in rustige, effen kleuren, maar het meest populair zijn toch de covers met de prachtige bloemmotieven.

Slim ontworpen, fijn in gebruik

Welk Ted Baker iPhone hoesje u ook kiest: u bent niet alleen verzekerd van een uniek design, maar ook van goed doordachte ontwerpen die de hoesjes zeer prettig in het gebruik maken. Zo hebben de Ted Baker hoesjes om te beginnen altijd een perfecte pasvorm voor het toestel waarvoor ze ontworpen zijn. Doordat het hoesje als gegoten om uw telefoon klikt en daarbij alle toetsen, aansluitingen en de camera's vrij blijven, stoort de Ted Baker case niet in het gebruik. Dit geldt zowel voor de slanke hardcases als de populaire bookcases, die dankzij hun onzichtbare magneetsluiting tot de dunste in hun soort behoren. Deze magneetsluiting werkt bovendien twee kanten op, zodat het klepje van het Ted Baker hoesje ook tegen de achterkant vastgehouden wordt. Ted Baker telefoonhoesjes zijn dus zeker niet alléén geschikt voor fashionista’s: het zijn gewoon hele goede, prettige hoesjes.

Wat is uw favoriete Ted Baker hoesje?

Nu is het alleen nog een kwestie van uw favoriet uitkiezen. En met de grootste collectie Ted Baker hoesjes van Nederland kan dat nog best lastig zijn! Natuurlijk hóéft u niet persé te kiezen...waarom niet af en toe wisselen van hoesje? Welke case u ook kiest: alle Ted Baker iPhone hoesjes op onze website zijn uit voorraad leverbaar en worden nog dezelfde werkdag opgestuurd zodat u maar héél even geduld hoeft te hebben voor u uw smartphone in stijl te kunt beschermen.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice