Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPad Pro 11 (2018) hoesjes

Hoesjes voor iPad Pro 11 (2018)

Met de nieuwe iPad Pro 11” heeft Apple één van de meest indrukwekkende en hoogwaardige tablets op de markt gelanceerd. Met dit nieuwe model wordt opnieuw een flinke stap voorwaards gezet. Zo is de tablet krachtiger dan ooit tevoren en biedt dankzij de USB-C aansluiting meer aansluitmogelijkheden dan ooit tevoren. De iPad Pro 11” is bovendien de eerste iPad met een volledig nieuw design, sinds de allereerste iPad. Hierbij is de bekende thuisknop verdwenen en zijn de schermranden dunner dan ooit tevoren. Met één van onze iPad Pro 11” (2018) hoezen beschermt u dit prachtige device tegen beschadigingen zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

Luxe iPad Pro 11 cases

De iPad Pro 11 hoesjes in ons assortiment zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Gemaakt van mooie materialen, liefst van echt leer, met een fraai design en onfeilbare afwerking. Zelf worden we daar ook gewoonweg blij van: een mooie hoes kán namelijk zoveel meer zijn dan bescherming alleen! Het kan een stijlvolle toevoeging zijn aan de iPad en bovendien functionaliteit toevoegen die het gebruik van de tablet nog prettiger maakt. Natuurlijk vindt u bij ons ook iPad Pro 11 hoezen die juist ontworpen zijn om in veeleisende omstandigheden gebruikt te worden. Deze zijn puur gericht op maximale bescherming, en minder op een stijlvolle look. Deze exemplaren zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik waarbij een onfeilbare bescherming onontbeerlijk is.

Perfect op de iPad Pro afgestemd

De tablet hoesjes in dit overzicht zijn allemaal speciaal op maat gemaakt voor de iPad Pro 11 2018. De pasvorm van de cases is daardoor perfect: ze zitten echt als gegoten om de tablet. Daarbij is er in het ontwerp altijd rekening gehouden met de functionaliteit van de tablet. De knopjes op het apparaat blijven goed te bedienen, de aansluiting voor de iPad Pro oplader blijft goed bereikbaar en de camera achterop blijft vrij om de prachtigste foto’s te maken. Veel fabrikanten van iPad cases houden daarnaast ook rekening met de nieuwe functies van de Apple Pencil 2. Deze stylus kan immers magnetisch aan de zijkant van de iPad worden geplaatst om te koppelen en op te laden. De iPad Pro 11 hoesjes met Apple Pencil 2 houder houden hier optimaal rekening mee.

iPad hoezen voor elke iPad

Naast de iPad Pro 12.9 2018 hoezen die u op deze pagina vindt, hebben we ook voor alle andere modellen een fraaie collectie iPad cases beschikbaar. Ook voor tal van andere iPad accessoires kunt u bij ons terecht, zoals iPad hoofdsteunhouders, iPad USB-C adapters en iPad autoladers.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice