Draadloos opladen QI

Elke iPhone draadloos opladen

De nieuwe huidige iPhone modellen beschikken voor het eerst over de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden. Dat geldt helaas niet voor alle voorgaande modellen. Gelukkig zijn er verschillende opties om het toch mogelijk te maken elke iPhone draadloos op te laden met speciale hoesjes of adapters. Deze sluiten aan op de Lightning connector van de iPhone en beschikken over een Qi ontvanger. Legt u de iPhone met een dergelijk accessoire aangesloten op een oplaad-plaat, dan laadt de iPhone direct op alsof er een kabel aangesloten is. Het werkt dus echt 'plug&play', er zijn geen aanpassingen nodig aan de iPhone en er hoeft niets ingesteld te worden.

Heeft draadloos opladen nadelen?

Uw smartphone draadloos opladen heeft eigenlijk alleen maar voordelen voor u als gebruiker. Bij sommige toestellen kan het opladen wat langer duren dan via een kabel, maar daar staat zoveel gemak tegenover dat veel gebruikers de langere laad-tijd voor lief nemen. We laden immers toch vaak 's nachts! Andere nadelen zijn er niet: het opladen verloopt vloeiend en vlot en heeft ook geen negatieve gevolgen voor de accu van uw toestel.

Compatible met IKEA draadloze opladers

Alle Qi hoesjes, adapters en batterijklepjes voor de verschillende toestellen op deze pagina zijn compatible met de draadloze opladers van IKEA. IKEA heeft breed ingezet op deze nieuwe technologie, waardoor er tal van producten in hun assortiment te vinden zijn die draadloos opladen ondersteunen. Zo zijn er bij IKEA verschillende bureaus, lampen en andere producten te vinden met een geïntegreerde QI oplaad-pad. Daarmee wordt draadloos opladen nóg eenvoudiger, omdat de oplader geïntegreerd is en er dus geen afzonderlijk oplaad-pad of apart stopcontact meer nodig is. Hiermee integreert u draadloos opladen optimaal, op iedere gewenste plaats in huis.


Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice