Draadloos opladen

Uw iPhone draadloos opladen

Helaas beschikken de huidige iPhone modellen nog niet standaard over de mogelijkheid om draadloos te worden opgeladen. Gelukkig zijn er verschillende opties om dit toch mogelijk te maken, met speciale hoesjes of adapters. Deze sluiten aan op de Dockconnector of Lightning connector van de iPhone en beschikken over een Qi ontvanger. Legt u de iPhone met een dergelijk accessoire aangesloten op een oplaad-plaat, dan laadt de iPhone direct op alsof er een kabel aangesloten is. Het werkt dus echt 'plug&play', er zijn geen aanpassingen nodig aan de iPhone en er hoeft niets ingesteld te worden.

Compatible met IKEA draadloze opladers

Alle Qi hoesjes, adapters en batterijklepjes voor de verschillende toestellen op deze pagina zijn compatible met de draadloze opladers van IKEA. In de collectie van IKEA zijn tegenwoordig verschillende tafels, lampen en andere producten te vinden met een geïntegreerde QI oplaad-pad. Daarmee wordt draadloos opladen nóg eenvoudiger, omdat de oplader geïntegreerd zit en er dus geen afzonderlijk oplaad-pad of met een aparte stekker meer nodig is. Hiermee integreert u draadloos opladen optimaal, op iedere gewenste plaats in huis.

Heeft draadloos opladen nadelen?

Uw smartphone draadloos opladen heeft eigenlijk geen nadelen voor u als gebruiker. Bij sommige toestellen kan het opladen wat langer duren dan via een kabel, maar daar staat zoveel gemak tegenover dat veel gebruikers de langere laad-tijd voor lief nemen. Andere nadelen zijn er niet: het opladen verloopt vloeiend en vlot en heeft ook geen negatieve gevolgen voor de accu van uw toestel.


Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice