Draadloze Opladers Qi

Draadloos opladen: ultiem gemak

Met een draadloze oplader kiest u voor ultiem gemak. Stelt u zich eens voor: uw smartphone draadloos opladen zonder gedoe met een usb kabeltje! Gewoon neerleggen en opladen. Klinkt goed, toch? Dan hebben we goed nieuws voor u: het is met steeds meer smartphones mogelijk om draadloos te laden.

Dankzij Qi oplaad-techniek is opladen een kwestie van het toestel op een oplaad-pad neerleggen, waardoor de smartphone direct wordt opgeladen. Sommige toestellen beschikken standaard over deze technologie, en soms is het mogelijk om de techniek aan het toestel toe te voegen door een speciaal batterij-klepje, hoesje of adapter te gebruiken. Alle beschikbare accessoires vindt u in dit overzicht: uw smartphone draadloos opladen is dichterbij dan ooit!

Elke iPhone draadloos opladen

De nieuwe huidige iPhone modellen beschikken voor het eerst over de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden. Dat geldt helaas niet voor alle voorgaande modellen. Gelukkig zijn er verschillende opties om het toch mogelijk te maken elke iPhone draadloos op te laden met speciale hoesjes of adapters. Deze sluiten aan op de Lightning connector van de iPhone en beschikken over een Qi ontvanger. Legt u de iPhone met een dergelijk accessoire aangesloten op een oplaad-plaat, dan laadt de iPhone direct op alsof er een kabel aangesloten is. Het werkt dus echt 'plug&play', er zijn geen aanpassingen nodig aan de iPhone en er hoeft niets ingesteld te worden.

Heeft draadloos opladen nadelen?

Uw smartphone draadloos opladen heeft eigenlijk alleen maar voordelen voor u als gebruiker. Bij sommige toestellen kan het opladen wat langer duren dan via een kabel, maar daar staat zoveel gemak tegenover dat veel gebruikers de langere laad-tijd voor lief nemen. Bovendien staat de techniek niet stil en wordt het laden langzaam maar zeker al steeds sneller! Andere nadelen zijn er niet: het opladen verloopt vloeiend en vlot en heeft ook geen negatieve gevolgen voor de accu van uw toestel.

Aankoopadvies Draadloze oplader

Wilt u meer informatie over de technische aspecten waarop draadloze opladers kunnen verschillen? Lees dan ons uitgebreide aankoopadvies draadloze opladers om de beste keuze te kunnen maken! Bent u sowieso nieuwsgierig hoe draadloos opladen nu eigenlijk werkt? Lees dan ons artikel over de werking van draadloos opladen, waarin we op begrijpelijke wijze de basisprincipes van het draadloos opladen uitleggen.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice