Uw Apple Device als nieuw

Een goede kwaliteit hoesje voor uw iPhone, iPod of iPad houdt uw kostbare bezit als goed als nieuw. Zelfs als u zeer zuinig met uw toestel omgaat, ontstaan er als gevolg van normaal gebruik toch kleine gebruikerskrasjes op het scherm en de behuizing. Een iPhone hoesje of iPad case om uw device vangt dit op, en kan bovendien ook ernstiger schade voorkomen. Laat u bijvoorbeeld uw iPhone per ongeluk vallen, dan vangt het hoesje de ergste klap op, waardoor schade aan uw toestel voorkomen kan worden. Er zijn zelfs hoesjes die speciaal ontworpen zijn om een val van grote hoogte te overleven en aan militaire standaarden voldoen Een hoesje is dus altijd een goed idee!

Een Apple hoesje voor elke stijl

Naast bescherming biedt een hoesje u ook de kans uw iPhone of iPad te personaliseren. Er zijn hoesjes in elke stijl: hip, stoer, sportief of klassiek, zakelijk of extravagant, kleurrijk of subtiel. Wie zegt overigens dat u zich moet beperken tot één hoesje? Wissel eens van hoesje om die feestelijke outfit compleet te maken, ga voor extra bescherming tijdens een dag survivalen of kies voor een waterdichte case bij het zwembad op vakantie. Zelfs als u wel een iPhone hoesje wilt voor de bescherming, maar er liever zo min mogelijk van ziet, zijn er covers die aan uw wensen voldoen.

Apple hoesjes van grote merken

Door de grote populariteit van Apple, maken vele bekende merken iPad en iPhone hoesjes. Met trots vertegenwoordigen wij veel van deze beroemde merken. Denk hierbij aan labels als Guess, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Diesel en Scotch & Soda, maar ook bekende merken als Ferrari, BMW en Lamborghini hebben prachtige iPhone hoesjes in hun collecties. Een keuze voor een hoesje van een bekend merk is een keuze voor stijl en karakter.

Uw Apple hoesje snel in huis

Wij begrijpen dat u uw nieuwe Apple device zo snel mogelijk wilt beschermen. U kunt daarom vertrouwen op onze snelle levering en service. Bestelt u op werkdagen voor 7 uur 's avonds? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Wij betalen bovendien de verzendkosten. Aarzel dus niet en bestel uw favoriete case bij KloegCom!

Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice