Hoesjes voor iPhone, iPad en iPod

Op zoek naar een iPhone hoesje, iPad case of iPod hoesje? Bij KloegCom.nl vindt u voor elk model iPhone, iPad en iPod een ruim aanbod hoogwaardige cases en hoesjes. We specialiseren ons in luxe en exclusieve hoesjes, veelal gemaakt van prachtig leer. Unieke merken die accessoires maken die uw kostbare Apple device waardig zijn. Verwen uzelf én uw toestel en ontdek ons bijzondere assortiment. Kies uw iPhone of iPad uit onderstaande lijst om direct alle hoesjes en cases te ontdekken die we voor uw device in voorraad hebben.Apple telefoonhoesjes

Apple tablet cases

Apple iPod hoesjesiPhone hoesjes voor ieder model

Als u een iPhone hoesje zoekt, kunt u altijd bij KloegCom.nl terecht. Of u nu een nieuwe iPhone 13 Pro Max heeft of juist een iPhone 11 die al wat langer mee gaat: voor elk model iPhone bieden we een ruime selectie hoogwaardige iPhone cases. Een iPhone kan immers heel lang mee. Zo lang zelfs, dat een hoesje soms gewoonweg versleten raakt en vervangen moet worden. Bovendien zijn veel iPhone modellen nog altijd ruim verkrijgbaar als prima refurbished alternatief voor een nieuwe iPhone. Daarom houden we óók voor iPhones die inmiddels niet meer nieuw verkocht worden zoveel mogelijk fraaie telefoonhoesjes in voorraad, zodat u altijd een iPhone hoesje naar uw persoonlijke smaak kunt vinden.

iPhone hoesjes voor elk model

iPad hoesjes in overvloed

Voor een iPad hoesje geldt misschien nog wel méér dan voor de iPhone cases dat deze lang mee gaan. Ook op ons kantoor gebruiken we nog steeds iPads die soms al meer dan 5 jaar mee gaan: voor elektronica begrippen al ontzettend oud! Een iPad blijft echter probleemloos jarenlang functioneren, dus waarom zou je hem dan weg doen? Als de iPad case versleten is, koop je gewoon een nieuwe zodat je er weer fris mee vooruit kunt. We doen daarom ons best om voor zoveel mogelijk nieuwe én oudere iPad modellen perfect op maat gemaakte iPad hoezen op voorraad te houden.

Luxe iPhone hoesjes

Door de grote populariteit van de iPhone, zijn er verschillende luxe merken die zich specialiseren in het maken van zeer exclusieve iPhone hoesjes. Het is onze missie om deze bijzondere merken te ontdekken en naar Nederland te halen, om onze klanten zo kennis te laten maken met al het moois dat er verkrijgbaar is. U vindt hierdoor bij ons unieke iPhone hoesjes die exclusief via ons verkrijgbaar zijn in Nederland en soms zelfs heel Europa. Voorbeelden hiervan zijn Greenwich cases, Vaja hoesjes en de cases van SLG Design. Deze bijzondere producten geven u de kans om uw iPhone in stijl te beschermen, met een uitstraling waar het reguliere aanbod iPhone cases gewoonweg niet aan kan tippen!

Een zorgvuldig samengestelde collectie

Het zoeken naar een iPhone hoesje of iPad case kan een frustrerende bezigheid zijn. Een zoekopdracht op Google levert tienduizenden resultaten op, waarbij het vrijwel ondoenlijk is alle opties te bekijken en te beoordelen. Wij zien het daarom als onze taak om u als een soort gids door dit oerwoud van mogelijkheden te begeleiden met onze zorgvuldig samengestelde collectie. De iPhone hoesjes die u bij ons aantreft hebben elk een reden om onderdeel te zijn van ons assortiment. Of het nu een bijzonder design is met unieke functionaliteit, een merk dat een opvallend goede prijs/kwaliteit verhouding heeft of het iPhone hoesje van een bijzonder materiaal gemaakt is.

Filter uw ideale iPhone case

Desondanks is ons aanbod iPhone hoesjes alsnog zeer ruim, waardoor het op het eerste gezicht soms lastig kiezen is. Maak gebruik van de door onze specialisten gekozen filtermogelijkheden. Door te filteren op basis van materialen, kleuren en functionele eisen ontstaat al snel een overzichtelijke selectie passende kandidaten. Uw perfecte iPhone hoesje zal daar vervolgens zeker tussen zitten.

Dat kan heel ver gaan. Zoekt u bijvoorbeeld een leren iPhone 11 Pro hoesje, een blauw iPhone 13 hoesje of een waterdichte iPhone case? Dankzij onze zorgvuldig ingestelde filters vindt u precies wat u zoekt.

Bovendien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies van één van onze specialisten. U de perfecte iPhone of iPad case bezorgen: dát is wat we willen.

Geroemde service

Op welk iPhone hoesje of iPad case uw keuze uiteindelijk ook valt: u kunt rekenen op onze geroemde service. Dat betekent bestelgemak, snelle levering uit voorraad, respectvolle behandeling van uw gegevens en een zeer goede after-sales in het geval er iets mis is of gaat met het bij ons aangekochte telefoonhoesje. Niet voor niets scoren wij uit duizenden reviews van onze klanten gemiddeld een prachtige 9,5!
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice