Apple smartphonehoesjes

Apple tablet cases

Apple iPod hoesjesHoesjes voor elke iPhone

Als u een iPhone hoesje zoekt, kunt u altijd bij KloegCom.nl terecht. Of u nu een nieuwe iPhone X heeft of juist een wat oudere iPhone 5s: voor elk model dat is uitgekomen bieden we een ruime selectie iPhone cases. Een iPhone kan immers heel lang mee. Zo lang zelfs, dat een hoesje soms versleten raakt en vervangen wordt. Bovendien zijn veel iPhone modellen nog altijd ruim verkrijgbaar als refurbished toestel. Ook voor iPhone varianten die inmiddels niet meer nieuw verkocht worden, houden we daarom zoveel mogelijk fraaie cases in voorraad, zodat u precies dat iPhone hoesje kunt vinden dat aansluit op uw persoonlijke smaak en stijl.

Ook iPad cases voor elk type

Voor een iPad hoesje geldt misschien nog wel meer dan voor de iPhone cases dat deze lang mee gaan. Ook hier op kantoor gebruiken we nog steeds iPads die al meer dan 5 jaar oud zijn: in elektronica begrippen hardstikke oud! Ze functioneren echter nog prima, en waarom zou je hem dan weg doen? Als de iPad case versleten is, koop je gewoon een nieuwe zodat je er weer fris mee vooruit kunt. We doen daarom ons best om voor alle tot dusver uitgebrachte iPad modellen perfect passende iPad hoezen op voorraad te houden: van de iPad 1 tot de nieuwste iPad Pro’s.

Unieke, luxe iPhone hoesje

Door de grote populariteit van de iPhone en iPad, zijn er verschillende luxe merken die zich specialiseren in het maken van zeer hoogwaardige iPhone hoesjes, en in sommige gevallen ook iPad cases. Het is onze missie om deze bijzondere merken te ontdekken en naar Nederland te halen, om onze klanten zo kennis te laten maken met al het moois dat zij te bieden hebben. U vindt hierdoor bij ons unieke iPhone hoesjes die exclusief via ons verkrijgbaar zijn in Nederland en soms zelfs Europa. Deze bijzondere producten geven u de kans om uw iPhone in stijl te beschermen, met een uitstraling waar het reguliere aanbod iPhone cases gewoonweg niet aan kan tippen.

Een zorgvuldig samengestelde collectie

Het zoeken naar een iPhone hoesje of iPad case kan een frustrerende bezigheid zijn. Een zoekopdracht op Google levert duizenden resultaten op, waarbij het vrijwel ondoenlijk is alle opties te bekijken. Wij zien het als onze taak om u als een soort gids door dit oerwoud van aanbod te begeleiden met een zorgvuldig samengestelde collectie. De iPhone en iPad hoesjes die u in ons assortiment aantreft, hebben elk een verhaal. Of het nu een bijzonder design is, de prijs/kwaliteit verhouding opvallend goed is of het iPhone hoesje van een bijzonder materiaal gemaakt is of unieke functionaliteit heeft: elke case wordt krijgt een plekje in ons assortiment met een reden.

Filter uw ideale iPhone case

Desondanks is het aanbod iPhone hoesjes alsnog zeer ruim, waardoor het op het eerste gezicht soms lastig kiezen is. Maak dan gebruik van de door onze specialisten gekozen filtermogelijkheden, die u op basis van uw eisen op het gebied van materialen, kleuren of functionaliteiten helpt om snel te komen tot een overzichtelijke groep kandidaten waartussen uw perfecte iPhone case zich wel eens kan bevinden. Bovendien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies van één van onze specialisten. U de perfecte iPhone of iPad case bezorgen: dat is wat we willen.

De allerbeste service

Op welk iPhone hoesje of iPad case uw keuze ook valt: u kunt rekenen op de allerbeste service. Dat betekent bestelgemak, snelle levering uit voorraad, respectvolle behandeling van uw gegevens en een zeer goede after-sales in het geval er iets mis is of gaat met het bij ons aangekochte telefoonhoesje. Niet voor niets scoren wij in reviews van onze klanten gemiddeld een 9,5!Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice