Hoesjes voor iPhone, iPad en iPod

Op zoek naar een iPhone hoesje, iPad case of iPod hoesje? Bij KloegCom.nl vindt u voor elk model iPhone, iPad en iPod een ruim aanbod hoogwaardige cases en hoesjes. We specialiseren ons in luxe merken die accessoires maken die uw Apple device waardig zijn. Verwen uzelf en ontdek ons ruime assortiment. Kies uw iPhone of iPad om direct alle hoesjes en cases te ontdekken.Apple telefoonhoesjes

Apple tablet cases

Apple iPod hoesjesHoesjes voor elke iPhone

Als u een iPhone hoesje zoekt, kunt u altijd bij KloegCom.nl terecht. Of u nu een nieuwe iPhone 11 Pro heeft of juist een wat oudere iPhone 7: voor elke iPhone bieden we een ruime selectie iPhone cases. Een iPhone kan immers heel lang mee. Zo lang zelfs, dat een hoesje soms versleten raakt en vervangen moet worden. Bovendien zijn veel iPhone modellen nog altijd ruim verkrijgbaar als prima functionerend refurbished toestel. Ook voor iPhone varianten die inmiddels niet meer nieuw verkocht worden, houden we daarom zoveel mogelijk fraaie telefoonhoesjes in voorraad, zodat u altijd een iPhone hoesje kunt vinden die aansluit op uw persoonlijke smaak.

iPhone hoesjes voor elk model

Ook iPad hoesjes voor elk type

Voor een iPad hoesje geldt misschien nog wel meer dan voor de iPhone cases dat deze lang mee gaan. Ook op ons kantoor gebruiken we nog steeds iPads die inmiddels al meer dan 5 jaar oud zijn: voor elektronica begrippen al ontzettend oud! Een iPad blijft echter probleemloos jarenlang functioneren, dus waarom zou je hem dan weg doen? Als de iPad case versleten is, koop je gewoon een nieuwe zodat je er weer fris mee vooruit kunt. We doen daarom ons best om voor alle tot dusver uitgebrachte iPad modellen op maat gemaakte iPad hoezen op voorraad te houden: van de iPad 2 tot de allernieuwste iPad Pro.

Luxe iPhone hoesjes

Door de grote populariteit van de iPhone, zijn er verschillende luxe merken die zich specialiseren in het maken van zeer exclusieve iPhone hoesjes. Het is onze missie om deze bijzondere merken te ontdekken en naar Nederland te halen, om onze klanten zo kennis te laten maken met al het moois dat er verkrijgbaar is. U vindt hierdoor bij ons unieke iPhone hoesjes die exclusief via ons verkrijgbaar zijn in Nederland en soms zelfs Europa. Voorbeelden hiervan zijn Greenwich cases, Vaja hoesjes en de cases van SLG Design. Deze bijzondere producten geven u de kans om uw iPhone in stijl te beschermen, met een uitstraling waar het reguliere aanbod iPhone cases gewoonweg niet aan kan tippen!

Een zorgvuldig samengestelde collectie

Het zoeken naar een iPhone hoesje of iPad case kan een frustrerende bezigheid zijn. Een zoekopdracht op Google levert tienduizenden resultaten op, waarbij het vrijwel ondoenlijk is alle opties te beoordelen. Wij zien het als onze taak om u als een soort gids door dit oerwoud van aanbod te begeleiden met een zorgvuldig samengestelde collectie. De iPhone hoesjes die u in ons assortiment aantreft, hebben elk een verhaal en vervullen een rol binnen ons assortiment. Of het nu een bijzonder design is, een merk een opvallend goede prijs/kwaliteit verhouding heeft, het iPhone hoesje van een bijzonder materiaal gemaakt is of unieke functionaliteit heeft: elk iPhone hoesje krijgt een plekje in ons assortiment met een reden.

Filter uw ideale iPhone case

Desondanks is ons aanbod iPhone hoesjes alsnog zeer ruim, waardoor het op het eerste gezicht soms lastig kiezen is. Maak dan gebruik van de door onze specialisten gekozen filtermogelijkheden, die u op basis van uw eisen op het gebied van materialen, kleuren en functionaliteiten helpt om snel te komen tot een overzichtelijke selectie passende kandidaten waartussen uw perfecte iPhone case zich moet bevinden.

Dat kan heel ver gaan. Zoekt u bijvoorbeeld een leren iPhone 11 Pro hoesje, een groen iPhone 11 Pro Max hoesje of een waterdichte iPhone case? Dankzij onze zorgvuldig ingestelde filters vindt u precies wat u zoekt.

Bovendien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies van één van onze specialisten. U de perfecte iPhone of iPad case bezorgen: dát is wat we willen.

Geroemde service

Op welk iPhone hoesje of iPad case uw keuze uiteindelijk ook valt: u kunt rekenen op onze geroemde service. Dat betekent bestelgemak, snelle levering uit voorraad, respectvolle behandeling van uw gegevens en een zeer goede after-sales in het geval er iets mis is of gaat met het bij ons aangekochte telefoonhoesje. Niet voor niets scoren wij uit duizenden reviews van onze klanten gemiddeld een prachtige 9,5!
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice