iPhone hoesjes en iPad cases

Bij KloegCom.nl vindt u iPhone hoesjes en iPad cases voor elke iPhone en iPad die Apple tot op heden heeft uitgebracht. We specialiseren ons daarbij in hoogwaardige, luxe hoesjes, bij voorkeur van echt leer. Uiteraard vindt u alle soorten hoesjes: van slanke cases tot bookcases en folios met bescherming rondom. Verwen uzelf én uw toestel en ontdek ons bijzondere assortiment. Kies uit onderstaand overzicht uw iPhone of iPad en zie direct alle hoesjes die we hiervoor beschikbaar hebben.Apple telefoonhoesjes

Apple tablet cases

Apple iPod hoesjesDe beste iPhone hoesjes

Als u een iPhone hoesje zoekt, zult u zonder twijfel bij ons slagen. Of u nu een nieuwe iPhone 15 Pro Max heeft of juist een iPhone 13 die misschien toe is aan een nieuw hoesje: voor elk model iPhone bieden we een ruime selectie hoogwaardige iPhone cases. Wat voor soort iPhone cover u ook zoekt: wij hebben een passende optie in huis. Zoekt u een luxe leren hoesje? Juist een zo slank mogelijke backcase? Of een hoesje met extra veel bergruimte, een spiegeltje of nekkoord? We've got you covered!

iPhone hoesjes voor elk model

Chique iPad hoesjes

De iPad leent zich door zijn grotere formaat uitstekend om te voorzien van ene chique iPad hoes. Luxe materialen en fraaie kleuren maken dat u uw iPad volledig naar uw stijl en smaak kunt aankleden. Bovendien voegt een iPad hoes belangrijke functionaliteit toe, waarbij vooral standaard functie eigenlijk onmisbaar is in het gebruik van de iPad. Haal dus alles uit uw iPad en kies één van onze prachtige iPad cases.

Exclusieve iPhone hoesjes

Door de grote populariteit van de iPhone, zijn er verschillende luxe merken die zich specialiseren in het maken van zeer exclusieve iPhone hoesjes. Het is onze missie om deze bijzondere merken te ontdekken en naar Nederland te halen, om onze klanten zo kennis te laten maken met al het moois dat er verkrijgbaar is. U vindt hierdoor bij ons unieke iPhone hoesjes die exclusief via ons verkrijgbaar zijn in Nederland en soms zelfs heel Europa. Voorbeelden hiervan zijn Greenwich cases, Vaja hoesjes en de cases van SLG Design. Deze bijzondere producten geven u de kans om uw iPhone in stijl te beschermen, met een uitstraling waar het reguliere aanbod iPhone cases gewoonweg niet aan kan tippen!

Een zorgvuldig samengestelde collectie

Het zoeken naar een iPhone of iPad hoesje kan een frustrerende bezigheid zijn. Een zoekopdracht op Google levert tienduizenden resultaten op, waarbij het vrijwel ondoenlijk is alle opties te bekijken en te beoordelen. Wij zien het daarom als onze taak om u als een soort gids door dit oerwoud van mogelijkheden te begeleiden met onze zorgvuldig samengestelde collectie. De iPhone hoesjes die u bij ons aantreft hebben elk een reden om onderdeel te zijn van ons assortiment. Of het nu een bijzonder design is met unieke functionaliteit, een merk dat een opvallend goede prijs/kwaliteit verhouding heeft of het iPhone hoesje van een bijzonder materiaal gemaakt is.

Filter uw ideale iPhone case

Desondanks is ons aanbod iPhone hoesjes alsnog zeer ruim, waardoor het op het eerste gezicht soms lastig kiezen is. Maak gebruik van de door onze specialisten gekozen filtermogelijkheden. Door te filteren op basis van materialen, kleuren en functionele eisen ontstaat al snel een overzichtelijke selectie passende kandidaten. Uw perfecte iPhone hoesje zal daar vervolgens zeker tussen zitten.

Dat kan heel ver gaan. Zoekt u bijvoorbeeld een leren iPhone 15 Pro hoesje, een blauw iPhone 13 hoesje of een waterdichte iPhone case? Dankzij onze zorgvuldig ingestelde filters vindt u precies wat u zoekt.

Bovendien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies van één van onze specialisten. U de perfecte iPhone of iPad case bezorgen: dát is wat we willen.

Ook cases voor oudere iPhones

Een iPhone gaat héél lang mee. Zo lang zelfs, dat een hoesje soms gewoonweg versleten raakt en vervangen moet worden. Bovendien zijn veel iPhone modellen nog altijd ruim verkrijgbaar als refurbished alternatief voor een nieuwe iPhone. Daarom houden we óók voor iPhones die inmiddels niet meer nieuw verkocht worden zoveel mogelijk fraaie hoesjes in voorraad, zodat u altijd een iPhone hoesje naar uw persoonlijke smaak kunt vinden.

5-Sterren Service

Op welke iPhone case of iPad hoesje uw keuze uiteindelijk ook valt: u kunt rekenen op onze uitstekende beoordeelde service. Dat betekent bestelgemak, snelle levering uit voorraad, respectvolle behandeling van uw gegevens en een zeer goede after-sales in het geval er iets mis is of gaat met het bij ons aangekochte product. Niet voor niets scoren wij uit vele duizenden reviews van onze klanten gemiddeld een prachtige 9,5!
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice