Filteren


Ja
Ja
Ja

iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus hoesjes

Telefoonhoesje van essentieel belang

Het gebruik van een iPhone 6 Plus/6s Plus hoesje is niet alleen praktisch, maar ook zeker zeer aan te raden. De hoesjes zijn speciaal ontworpen om de nieuwe telg van Apple te beschermen. Dan hebben we het niet alleen over een optimale bescherming van het touchscreen en de behuizing, maar ook over het interne deel van het toestel dat door een hoes beschermd wordt tegen stof, vuil en vocht. Onze iPhone hoesjes zijn van uitstekende kwaliteit en houden de iPhone lang als nieuw.

Voordelen van een iPhone 6s Plus hoesje

Naast een optimale bescherming van het toestel kunnen iPhone 6/6s Plus hoesjes handige extra voordelen bieden. Zo zijn er iPhone 6 Plus hoesjes, die ruimte bieden voor pasjes, geld en andere belangrijke zaken zodat ze ook dienst kunnen doen als portemonnee. Andere hoesjes beschikken over een standaard waarmee de iPhone 6/6s Plus rechtop neergezet kan worden. Handig bij het bekijken van video’s, facetimen of in de gaten houden van binnenkomende appjes. De uitstraling van de iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus hoesjes speeltook een belangrijke rol en heeft bovendien een handige functie! Zeker wanneer er meerdere iPhones in huis zijn, zorgt een hoesje voor herkenning van uw eigen iPhone. Bovendien kan de kleur van het hoesje uw iPhone makkelijker vindbaar maken in uw tas.

Assortiment iPhone 6 Plus hoesjes

Bij KloegCom.nl staat een zeer breed assortiment iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus hoesjes klaar voor verzending. Door het assortiment telefoonhoesjes zo breed mogelijk te houden bieden wij iedereen een hoesje dat goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Iedere doelgroep heeft andere verwachtingen van een iPhone 6/6s Plus hoesje, en daar willen wij als specialist graag aan voldoen.

Kwaliteit en voordelen

Een breed en zeer gevarieerd aanbod iPhone 6 Plus hoesjes, en iPhone 6s Plus hoesjes, het gemak van online bestellen, de garantie op een uitstekende kwaliteit en een fijne prijs; KloegCom.nl heeft veel voordelen te bieden. Wij vinden het belangrijk om altijd de beste kwaliteit te bieden. Bij het samenstellen van het assortiment worden daarom hoge kwaliteitseisen gehanteerd op het gebied van pasvorm, materiaalgebruik en afwerking.

Daarnaast bieden wij onze klanten nog enkele interessante voordelen bij de smartphonehoesjes. Zo hebben wij een ruime voorraad, waardoor de levertijden kort zijn. Bestellingen die op werkdagen voor 19.00 uur worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag al bezorgd. Verzenden doen wij volledig gratis en er geldt een bedenktijd van 30 dagen.

Bestel uw favoriete iPhone 6/6s Plus hoesje

Bij ons profiteert iedereen van de hoogste service met de garantie op een uitstekende kwaliteit van elke hoes. Ontdek ons assortiment iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus hoesjes direct online en kies het model dat het best past bij uw smaak en praktische eisen. Na het plaatsen van de bestelling gaan wij direct met de order aan de slag.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice