Kinder Koptelefoons

Kinder Koptelefoons in het Onderwijs

Het onderwijs gebruikt tegenwoordig veel koptelefoons bij lessen op computers en tablets. De voordelen die kinder koptelefoons bieden komen op school extra goed tot hun recht. Deze voordelen zijn uiteraard ook van toepassing op privé gebruik door ouders, maar spelen dankzij bij het intensieve gebruik van koptelefoons in het onderwijs een extra belangrijke rol. Bent u op zoek naar koptelefoons voor uw school? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies en aantrekkelijk voorstel bij afname van grotere aantallen.

Koptelefoon met Veilig Volume voor Kinderen

Kinder koptelefoons zijn bijna allemaal voorzien van volumebeperking om gehoorschade door een te hoog volume te voorkomen. Deze kinder hoofdtelefoons zijn in de regel afgeregeld op een maximaal volume van 85 dB, een geluidsniveau dat te vergelijken is met het geluid van een mixer of zaag. Het betekent dus dat het volume van de kinder koptelefoon nooit deze grens zal overschrijden, hoe hoog het volume van de aangesloten mp3-speler, smartphone of laptop ook staat. Een veilig idee!

Kinder Koptelefoons niet kapot te krijgen!

De onbreekbare kinder koptelefoon is gemaakt van speciaal materiaal waardoor deze bijna niet kapot te krijgen is. Of u deze nu uit elkaar trekt, tot een wokkel draait of juist plat drukt: het materiaal buigt en beweegt mee zonder te breken of barsten. Vooral bij jongere kinderen die de koptelefoon soms onverwacht van hun hoofd trekken is dit een uitkomst: waar andere hoofdtelefoons hierdoor snel kapot raken blijft de onbreekbare koptelefoon onbeschadigd.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice