iPad 9.7 2017 hoesjes

Een hoes voor uw iPad 9.7 2017

Met een iPad 9.7 2017 hoes om uw tablet die bescherming biedt voelt u zich veel vrijer om dit multifunctionele apparaat overal mee naar toe te nemen. Zonder vrees voor beschadigingen kunt u écht alles uit uw tablet halen. De hoezen op deze pagina zijn allen speciaal op maat gemaakt, om een optimale pasvorm te garanderen. Dit verbetert de bescherming, maar is ook belangrijk voor het gebruiksgemak van uw iPad 9.7 case. Een goed hoesje mag immers niet in de weg zitten. Daarom houden onze tablet hoezen allemaal rekening met de knopjes, aansluitingen en de camera van de iPad.

Haal alles uit uw tablet

De iPad 9.7 cases op deze pagina bieden vrijwel allemaal méér dan bescherming alleen. Ook een standaard-functie is vrijwel onmisbaar voor een goede tablet hoes. Deze zijn er in verschillende soorten met verschillende functionaliteiten. Zo zijn er hoezen die naast een video-stand ook een typstand hebben, en er zijn zelfs iPad 9.7 covers die over een draai-mechanisme beschikken en daardoor al helemaal in elke denkbare stand rechtop gezet kunnen worden. Ook andere functionaliteiten, zoals een geïntegreerd notitieblok, handig handvat achterop of een iPad case met toetsenbord kunnen gevonden worden in onze collectie iPad 2017 hoesjes.

Een case in elke stijl

Wat voor iPad 9.7 hoes u ook zoekt: voor elke stijl is er een optie in onze ruime collectie te vinden. Zoekt u een luxe lederen iPad omslag, een aantrekkelijk geprijsde case zonder poespas of juist een zo slank mogelijk doorzichtig hoesje waar u nauwelijks iets van merkt? U vindt het allemaal bij KloegCom.nl

Het formaat van de iPad 9.7

De iPad 9.7 die in 2017 werd aangekondigd heeft dezelfde afmetingen als een eerder model iPad, de iPad Air 1. De hoezen zijn daardoor bijna altijd uitwisselbaar tussen deze twee modellen. Apple zou Apple niet zijn als er toch een klein verschil tussen beide zou zitten, en dat is in dit geval de positionering van de camera. Deze is bij de nieuwe iPad 9.7 iets opgeschoven, waardoor de uitsparing in de hoes in sommige gevallen niet optimaal is. Bij de hoezen waarvoor dit geldt, staat het altijd specifiek in de omschrijving vermeld. Houd hier rekening mee als het voor u van belang is.

Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice