Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPad 9.7 2017 hoesjes

Een hoes voor uw iPad 9.7 2017

Met een iPad 9.7 2017 hoes om uw tablet die bescherming biedt voelt u zich veel vrijer om dit multifunctionele apparaat overal mee naar toe te nemen. Zonder vrees voor beschadigingen kunt u écht alles uit uw tablet halen. De hoezen op deze pagina zijn allen speciaal op maat gemaakt, om een optimale pasvorm te garanderen. Dit verbetert de bescherming, maar is ook belangrijk voor het gebruiksgemak van uw iPad 2017 case. Een goed hoesje mag immers niet in de weg zitten. Daarom houden onze tablet hoezen allemaal rekening met de knopjes, aansluitingen en de camera van de iPad.

Haal álles uit uw iPad

De iPad 9.7 cases op deze pagina bieden vrijwel allemaal méér dan bescherming alleen. Ook een standaard-functie is vrijwel onmisbaar voor een goede tablet hoes. Deze zijn er in verschillende soorten met verschillende functionaliteiten. Zo zijn er hoezen die naast een video-stand ook een typstand hebben, en er zijn zelfs iPad 9.7 covers die over een draai-mechanisme beschikken en daardoor al helemaal in elke denkbare stand rechtop gezet kunnen worden. Ook andere functionaliteiten, zoals een geïntegreerd notitieblok, handig handvat achterop of een iPad 2017 hoes met toetsenbord kunnen gevonden worden in onze collectie iPad hoesjes.

Een case in elke stijl

Wat voor iPad 9.7 hoes u ook zoekt: voor elke stijl is er een optie in onze ruime collectie te vinden. Zoekt u een iPad 9.7 2017 hoes van leer, een aantrekkelijk geprijsde case zonder poespas of juist een zo slank mogelijk doorzichtig hoesje waar u nauwelijks iets van merkt? U vindt het allemaal bij KloegCom.nl

Het formaat van de iPad 9.7

De iPad 9.7 2017 is de opvolger van de iPad Air 2, maar heeft opvallend genoeg dezelfde afmetingen als een eerder model iPad, de iPad Air 1. De hoezen zijn daardoor bijna altijd uitwisselbaar tussen deze twee modellen. Apple zou Apple niet zijn als er toch een klein verschil tussen beide zou zitten, en dat is in dit geval de positionering van de camera. Deze is bij de nieuwe iPad 9.7 iets opgeschoven, waardoor de uitsparing in de hoes in sommige gevallen niet optimaal is. Bij de hoezen waarvoor dit geldt, staat het altijd specifiek in de omschrijving vermeld. Houd hier rekening mee als de camera voor u van belang is.

Hoezen voor elke iPad

Natuurlijk vindt u bij ons ook iPad hoesjes voor alle andere iPad modellen, van iPad mini 4 hoesjes tot iPad Pro 10.5 hoezen. Neem dus zeker ook eens een kijkje in de rest van ons ruime assortiment!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice