Filteren


Nee
Ja

Onze iPad Pro hoesjes

Ontdek onze fraaie collectie iPad Pro 12.9 hoesjes. De iPad Pro is groter dan ooit tevoren en biedt daardoor vrijwel onbeperkte mogelijkheden, zowel voor de consument als voor zakelijke gebruikers. Met onze iPad Pro hoesjes beschermt u de kostbare iPad niet alleen, de hoezen helpen u ook elk op hun eigen manier het beste uit de iPad Pro naar boven te halen, met handige extra functionaliteiten.

Bescherming van iPad Pro 12.9 hoesjes

De belangrijkste reden om een iPad Pro hoesje te gebruiken is natuurlijk bescherming. De iPad is immers vrij kwetsbaar met het grote glazen scherm, en een goede hoes voorkomt beschadiging of zelfs een barst in het scherm. Het is belangrijk om te beseffen dat niet ieder iPad Pro hoesje dezelfde mate van bescherming kan bieden. Er zijn extreem beschermende hoesjes waarbij de iPad Pro bijna niet meer kapot te krijgen is, maar die zijn veelal wat dikker en zwaarder uitgevoerd. Daarentegen zijn er ook iPad Pro hoesjes met een prachtig design die mooi dun en licht zijn. Die bieden echter ook een minder hoog niveau van bescherming.

Wat voor u de beste keuze is, hangt volledig af van uw eigen gebruik. U moet hiervoor uw eigen persoonlijke balans tussen bescherming enerzijds, en gebruiksgemak en design anderzijds bepalen. Er is gelukkig een ruime keuze in iPad Pro hoezen, zodat voor iedereen de gulden middenweg te vinden is!

iPad Pro hoes met extra functies

Naast bescherming bieden veel iPad Pro cases tegenwoordig handige extra functionaliteit. Dit zijn veelal functies waar de iPad zelf niet over beschikt, en die erg handig kunnen zijn bij het gebruik van de iPad Pro. Een standaard-functie is daarbij de meest gebruikte: met vrijwel alle iPad Pro hoesjes kan de iPad rechtop neergezet worden om comfortabel naar video’s te kijken of een presentatie te geven. U kunt daarnaast denken aan een in de case geïntegreerd houdertje voor de Apple Pencil, een handvat achterop om de iPad met één hand te kunnen gebruiken of ruimte om papieren, pasjes en visitekaartjes in de iPad Pro hoes op te bergen. Zeker wanneer u de iPad Pro zakelijk of in uw organisatie gebruikt, kunnen dit soort hoezen de inzetbaarheid flink vergroten.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice