Filteren


Ja
Ja
Ja

iPad Pro 9.7 hoesjes

De voordelen van een iPad Pro 9.7 hoesje

Uiteraard is bescherming voor velen de belangrijkste reden om een iPad Pro 9.7 hoesje te gebruiken. Zeker bij een tablet heeft het gebruik van een goede iPad case echter veel voordelen die u helpen uw iPad echt prettiger te gebruiken. Het belangrijkste voorbeeld daarvan is de standaard functionaliteit waar bijna alle hoezen over beschikken. De iPad Pro 9.7 hoesjes die hierover beschikken, kunnen gebruikt worden om de tablet rechtop neer te zetten. Een handige toevoeging als u regelmatig video’s of filmpjes op uw iPad bekijkt, maar ook ideaal om bijvoorbeeld handsfree te videobellen via Facetime, een diashow met vakantiefoto’s af te spelen of een presentatie te geven. Bijna al onze iPad hoesjes beschikken daarnaast over een licht hellende stand, die het comfortabel maakt om op het scherm te werken en te typen. U zult al snel merken dat u hierdoor met iPad hoes veel prettiger gebruik maakt van uw tablet dan zónder, waarmee zo’n iPad hoesje dus vee meer wordt dan alleen een bescherming.

iPad Pro 9.7 hoesjes met nog meer functionaliteit

Waar bijna alle iPad Pro 9.7 hoesjes over een standaard beschikken, zijn er ook modellen die verder gaan met nog meer en uitgebreidere toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan opbergruimte voor pasjes, visitekaartjes of papieren in de iPad hoes. Ook zijn er veel iPad cases die rekening houden met de Apple Pencil die veel iPad Pro gebruikers zullen gebruiken en hier een vaste plek voor gecreëerd hebben in of aan de hoes. Tot slot zijn er nog de iPad Pro 9.7 hoesjes met een volledig fysiek toetsenbord waarmee u prettig vaker en langer kunt typen op uw iPad. Vooral voor zakelijk gebruik kunnen dit soort extra functies zeer interessant zijn.

De bescherming van iPad Pro 9.7 hoesjes

Dan toch nog even terug naar de bescherming van een iPad Pro 9.7 hoesje, want dat blijft ondanks alle extra’s toch de van de belangrijkste functie van een beschermhoes. Tegenwoordig zijn vrijwel alle iPad Pro hoesjes uitgevoerd als boek-model, waarbij een klep over het scherm sluit om de iPad volledig rondom te beschermen. Dit geeft een goede beveiliging tegen beschadigingen. Het heeft als mogelijk nadeel dat u geen directe toegang tot het scherm heeft, wat in bepaalde (professionele) omstandigheden niet praktisch of wenselijk is. Daarom zorgen we ook altijd voor iPad Pro 9.7 hoesjes waarbij u vrije toegang houdt tot het beeldscherm. Heeft u bovengemiddeld goede bescherming nodig? Ook dan hebben we passende oplossingen in de vorm van iPad hoesjes die specifiek ontworpen zijn om valbestendig, stofdicht, waterbestendig of zelfs waterproof te zijn.

Deskundig advies over uw iPad Pro 9.7 hoesje

Zoekt u een iPad Pro 9.7 hoesje maar heeft u hele specifieke wensen? Of gebruikt u de iPad Pro 9.7 zakelijk en zijn er vereisten op het gebied van functionaliteit of bescherming waaraan de iPad case moet kunnen voldoen? Onze deskundige klantenservice adviseert u dan graag en heeft voor vrijwel ieder verzoek een passende oplossing.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice