Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

iPhone Xs Max hoesjes

Luxe hoesjes voor iPhone Xs Max

Met de iPhone Xs Max brengt Apple de meest indrukwekkende iPhone ooit op de markt. De grote broer van de iPhone Xs een echte blikvanger. Bescherming blijft bij deze prachtige maar kwetsbare smartphone natuurlijk onontbeerlijk: bij de grotendeels van glas gemaakte iPhone Xs Max is een goed hoesje gewoonweg geen overbodige luxe. Bij zo’n indrukwekkend toestel hoort dan natuurlijk wel een indrukwekkend telefoonhoesje, en dat is precies wat u bij ons kunt vinden. In onze ruime collectie cases vindt u exclusieve merken en designer labels. Deze hoesjes beschermen uw toestel niet alleen, maar geven uw iPhone een flinke dosis stijl en uitstraling.

Kwaliteit in elk detail

Bij het selecteren van de iPhone Xs Max hoesjes die wij in ons assortiment opnemen, staat kwaliteit voorop. We kiezen alleen die merken die een product neerzetten waar wij enthousiast van worden. Of het nu gaat om de materialen die zijn gebruikt, zoals het fraaie leer van dbramante1928, Mujjo of Greenwich, of om bijzondere designs in bijzondere kleuren en prints, zoals de Guess hoesjes of de cases van iDeal of Sweden. De kwaliteit van de iPhone Xs Max hoesjes is altijd het ijkpunt: een perfecte afwerking, optimale pasvorm en goede prijs/kwaliteit verhouding zijn een vereiste. Dit geeft u de garantie dat een keuze uit ons assortiment altijd een goede is.

Een Hoesje als Verlengstuk van uw iPhone

Steeds meer iPhone Xs Max hoesjes beschikken over een design waarin extra functionaliteit verwerkt is. Hierdoor worden deze telefoonhoesjes veel meer dan bescherming alleen, en dienen als een echt verlengstuk van uw iPhone. Denk hierbij aan bergruimte voor pasjes. Steeds meer cases beschikken hierover, waardoor ze in veel gevallen een serieus alternatief vormen voor de portemonnee. Berg uw pinpas, rijbewijs en andere belangrijke kaarten op in het iPhone Xs Max hoesje en u heeft ze altijd onder handbereik. Met het grote scherm van dit toestel zijn ook de ases met geïntegreerde stand populair: dankzij zo’n standaardje kan het toestel in een handomdraai rechtop neergezet worden om handsfree te Facetimen, uw favoriete serie te kijken of een nieuw recept te volgen tijdens het koken. U zult al snel niet meer zonder uw telefoonhoesje kunnen!

Hoe kiest u uw iPhone Xs Max hoesje?

Bij het uitzoeken van een iPhone Xs Max case is het belangrijk om niet alleen op uiterlijk af te gaan. Natuurlijk is de verleiding groot om dat telefoonhoesje te kiezen die u het mooist vindt, maar dat is niet altijd de beste keuze. Het is namelijk minstens even belangrijk om een hoesje te kiezen dat het beschermingsniveau biedt dat u nodig heeft. Net als een paar schoenen is niet elk hoesje in elke situatie even handig. Je hebt extra sterke, valbestendige cases die zo zorgeloos zijn als een paar rubberen laarzen, cases die te vergelijken zijn met een mooi paar schoenen die je aantrekt voor een avondje uit, en veel daartussenin. Weeg voor uzelf af welke eisen u aan de case stelt om meteen een goede keuze te maken. Doe dit zowel op het gebied van bescherming als functionaliteit en eventuele andere zaken zoals het type sluiting. Zelfs details, zoals het al dan niet afgedekt zijn van de knopjes van de iPhone Xs Max, kunnen meewegen in uw keuze.

iPhone hoesjes voor elke generatie

De iPhone Xs Max hoesjes in dit overzicht zijn lang niet de enige iPhone cases in ons assortiment. U vindt bij ons voor elk model iPhone een indrukwekkende collectie telefoonhoesjes. Ontdek dus zeker onze:

- Onze iPhone 8 Plus hoesjes
- Onze iPhone 8 hoesjes
- Onze iPhone 7 Plus hoesjes
- Onze iPhone SE hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice